SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ, "ASFALT ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRECEK"

03 Ekim, 2016

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ:

” Asfalt çalışmalarımız aralıksız sürecek”

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Belediye Fen İşleri Müdürlüğünün Kirazlı ve Kılıçlı Mahallelerinde yapılan satıh asfalt ve parke taşı döşeme çalışmalarının hızla devam ettiğini belirtti. Başkan Bilal Uludağ,  hedeflerinin Sonbahar- Kış dönemini boyunca sıkı bir şekilde çalışarak hiç asfalt olmayan ve bozuk yolları bitirmek olduğunu ifade etti.

Fen İşleri Müdürlüğünün Kılıçlı ve Kirazlı Mahallesi bölgesindeki yerlerde yol yapım çalışmalarının devam ettiğini anlatan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  belirlenen yerlerde satıh asfaltlama ve parke döşeme işleminin kısa sürede bitirileceğini belirti.

Kılıçlı ve Kirazlı’da yol yapım çalışmalarında sona gelindiğini anlatan Başkan Bilal Uludağ, “ Ekiplerimiz Sonbahar- Kış dönemi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Hatta hafta sonu da dâhil çalışıyor. 2016 yılı planlanan şekilde hizmet çalışmalarının yoğun olarak devam ettiği bir yıl olacak.”dedi.

YENİ İMAR YOLLARI DA AÇILIYOR

Bilal Uludağ,  ilçelerinin birçok yerinde yeni imar yolları açma ve bağlantı yol yapım çalışmalarının da devam ettiğini belirterek, ihtiyaç duyulan yeni yolların da planlanan şekilde açılmaya başlanacağını ifade etti.

Kılıçlı mahalle muhtarı Mehmet Ekşi, eskiden köy olan ve tarihi çok eskiye dayanan mahallelerine bugüne kadar böyle bir hizmet verilmediğini belirterek,”Başkanımız Bilal Uludağ’dan Allah arzı olsun Teşekkür ediyorum. Kılıçlı halkı kendisine dua ediyor.” derken, Cihadiye Kirazlı mahalle muhtarı Seyfi Kaya da yapılan parke taşı döşemesi nedeniyle çok mutlu olduklarını dile getirdi.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü