SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ, ”ASFALTSIZ YOL BIRAKMAMADA KARARLIYIZ”

06 Ocak, 2016

Esentepe Mahallesi asfaltlama işlemi tamamlandı

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçesinde yapılan asfalt çalışmalarını sık sık yerinde incelemeye devam ediyor. Son olarak Esentepe Mahallesi’nde yapılan asfalt çalışmalarına katılan Başkan Bilal Uludağ, yapılan planlama doğrultusunda asfaltsız yol bırakmama konusunda kararlı olduklarını ifade etti. Başkan Uludağ, kış aylarında da hava koşulları elverdiği sürece mahallelerde yapılan asfaltlama çalışmalarının devam edeceğini kaydetti.

Başkan Bilal Uludağ, Esentepe mahallesinde devam eden ve son aşamaya gelen yol çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı. Bilal Uludağ,” Yapıma başladığımız andan itibaren değişik zamanlarda asfaltlama yapılan yerlere gelerek çalışmaların nasıl gittiğini takip ediyorum. Şu anda ilçemizin birçok yerinde asfalt çalışmaları sürüyor. Bu çalışmalarda önceliği kötü olan ve hiç asfalt olmayan mahallelere veriyoruz. Yapılan planlama doğrultusunda asfaltsız yol bırakmayacağız. Bu anlamda da yollar yapılırken de büyük bölümünde altyapı çalışmalarının da tamamlanmasına özen gösteriyoruz.  ”dedi.

Asfalt çalışmaları sırasında mahalle sakinleri ve çocukları Başkan Bilal Uludağ’a sevgi gösterisinde bulundu. Çocukların ilgisine duyarsız kalmayan Başkan Uludağ, onlarla birlikte fotoğraf çektirip sohbet etti.  Başkan Bilal Uludağ, ”Çocuklar bizim geleceğimiz. Onlara daha iyi bir gelecek sağlamak için çabalıyoruz. Onlar için de ilçemizin birçok yerinde parklar ve oyun alanları yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. ”diye konuştu.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü