SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ, ”ASFALTSIZ YOL BIRAKMAYACAĞIZ”

27 Nisan, 2016

Yeşiltepe Mahallesinde yollar yapılıyor

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçesinde yapılan asfalt ve onarım çalışmalarını yerinde incelemeye devam ediyor. Son olarak Yeşiltepe Mahallesinde yapılan asfalt çalışmalarına katılan Başkan Bilal Uludağ, yaptıkları program doğrultusunda ilçede bulunan yollarda asfalt yapım ve onarım çalışmalarına devam edildiğini söyledi.

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, havaların da ısınmasıyla birlikte asfalt yol yapımına daha da hız vereceklerini ve asfaltsız yol bırakmayacaklarını ifade etti. Başkan Uludağ, Yeşiltepe mahallesinde devam eden asfalt yol yama çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Bilal Uludağ,” Şu anda ilçemizin birçok yerinde asfalt çalışmaları sürüyor. Bu çalışmalarda önceliği çok kötü olan ve hiç asfalt olmayan mahallelere veriyoruz. Yapılan program doğrultusunda asfaltsız yol bırakmayacağız. Bu arada yolları yaparken de altyapı çalışmalarının da tamamlanmasına özen gösteriyor ve ASKi ile uyum içinde çalışıyoruz. ”dedi.

Asfalt onarım çalışmaları sırasında mahalle sakinleri ve çocukları Başkan Bilal Uludağ’a sevgi gösterisinde bulundu. Başkan Uludağ, çocukların ilgisine duyarsız kalmayarak, onlarla birlikte fotoğraf çektirip hediyeler vererek onlarla sohbet etti.  Uludağ, ”Çocuklar bizim geleceğimiz. Onlara daha iyi bir gelecek sağlamak için çabalıyoruz. İlçemizin birçok yerinde parklar ve oyun alanları yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. ”diye konuştu.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü