SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ,” ATA SPORUMUZ GÜREŞE DE ÖNEM VERİYORUZ”

07 Mart, 2016

Sarıçam Belediye Başkanı Uludağ, başarılı güreşçileri kabul etti

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, kulüpleri bünyesinde bulunan ve Osmaniye’de yapılan Aba güreşinde takım halinde Türkiye üçüncülüğü kazanarak başarılı elde eden güreşçiler, antrenör ve yöneticileri makamında kabul etti. Başkan Bilal Uludağ, güreşçilere başarılarını devamını diledi.

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, geçtiğimiz aylarda Osmaniye’de ilçesinde gerçekleştirilen Aba Güreş Türkiye Şampiyonası’nda takım halinde üçüncü olan Sarıçam Belediye Spor Kulübü güreşçilerini başarılarından dolayı kutladı. Başkan Uludağ, ata sporu olan güreşi her zaman önemsediklerini belirterek,” Bu spor dalımız Sarıçam bölgesi olarak önemli.  Siz kulübümüz güreşçilerinin, Aba Güreşleri`nde üçüncü olmanız bizi gururlandırdı. Başarılı sporcu ve kulübümüze imkânlarımız doğrultusunda desteğimizi sürdüreceğiz. Bu bağlamda, Başta sporcular olmak üzere, bunlara emek vererek yarışmalara hazırlayan antrenör ve yöneticiler ile çocuklarını spora yönlendiren ailelerini kutluyorum. Sizlerden ilerleyen zamanlarda çok daha fazla madalya ve kupalar bekliyorum.” dedi.

SPORA TEŞVİKLE LİSANSLI SPORCU SAYISINI ARTIRACAĞIZ

Sarıçam ilçesinde kurulu bulunan diğer spor kulüplerine de destek olduklarını anlatan Başkan Uludağ, kendi kulüplerinde hedefledikleri şu anda lisanslı sporcu sayısının 500’e yakın olduğunu ve spora verdikleri teşvik ve destek ve yakalanan başarıların ardından bu sayının bini bulacağını dile getirdi. Öte yandan Kulüp Başkanı Ramazan Akyürek, Güreş takımı antrenörü Hüseyin Birer, Başkan Bilal Uludağ’a vermiş olduğu destekler nedeniyle teşekkür ederken, şu anda 100’e yakın lisanslı güreşçilerinin bulunduğunu ifade ettiler.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü