SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ BAYRAMDA VATANDAŞLA BÜTÜNLEŞTİ

29 Haziran, 2017

Ekmek tırnakladı, Karsambaç yaptı

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Ramazan aynının ardından Bayramda da ilçe halkıyla bütünleşti. Arife günü de dahil olmak üzere değişik mahalleri gezen ve vatandaşlarla sohbet etme imkânı da bulan Başkan Bilal Uludağ, vatandaşların Ramazan Bayramını da kutladı. Esnaf ziyaretleri sırasında ise girdiği bir fırında Pide ekmeği tırnaklayan Uludağ, başka bir yerde de karsambaç yapımında kullanılan kalıp buzu kesti.

Yoğun iş temposuna rağmen her fırsatta halk ile iç içe olan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Ramazan ayı içerisinde ki ziyaretlerine hafta sonu da devam etti. Esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Uludağ, vatandaşların da tek tek elini sıkarak Ramazan Bayramlarını kutladı.

Bilal Uludağ, Esnaf gezileri sırasında ise bir fırında pide ekmek yapanların ortasına geçerek ekmeği tırnaklama yaptı. Bir başka yerde ise Bici bici tezgahının başına geçen Uludağ,  sıcak günlerin serinleten içeceği olan Bici bici yapımında kullanılan kalıp buzu keserek karsambaç yaptı.

Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  ziyaretleri sırasında vatandaşlarla ve esnafla da yakından ilgilenerek, onları dinledi. Esnaf ve vatandaşlar ise hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Uludağ’a teşekkür ederek,”Başkanımız Bilal Uludağ’ı her zaman yanımızda görmekten dolayı çok mutluyuz. İlçemizde yapılan başarılı çalışmaları ilgi ile izliyoruz.”dediler.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ev ziyaretlerinde de bulunarak, Sarıçamlı hemşerileriyle bayramlaştı.  Ziyaretler sırasında karşılaştıkları çocukları da unutmayan Uludağ,  onlara  oyuncak hediye ederek  sevindirmeyi ihmal etmedi.

Arife günü başlayan ve bayram sonuna kadar devam eden ziyaretlerde ise Başkan Bilal Uludağ, Yeşiltepe, Yeniyayla, Yarımca, Cihadiye, Kürkçüler Müminli, Göztepe, Dağcı, Buruk, Suluca, İncirlik, Gökbuket, Cerenli, Sarıçam, Mustafalar, Torunlar, Karlık, Kaşobası, Yağızlar, Boztepe, Yıldırım Beyazıt ve Mehmet Akif Ersoy mahallelerini ziyaret etti.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü