SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ’DAN 23 NİSAN KUTLAMA MESAJI

24 Nisan, 2017

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını yayınladığı mesaj ile kutladı.

 
Başkan Bilal Uludağ mesajında, Ulu Önder Atatürk’ün, Türk ve Dünya çocuklarına armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını söyledi.
 
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk`ün Türkiye Büyük Millet Meclisi`ni açarak bağımsızlığın temelinin atıldığı bu günü çocuklara armağan etmesinin gururunu yaşadıklarına vurgu yaparak açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
 
“Geleceğimizin mimarı olan çocuklarımıza dünyada eşi görülmemiş bir şekilde bu günü armağan ederek bizlere bayram coşkusunu ve gururunu yaşatan Ulu Önder Atatürk`ün dediği gibi `Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, bir mutluluk parıltısısınız.
Memleketi asıl aydınlığa boğacak sizsiniz.` Bizler de ülkemizi aydınlığa boğacak çocuklarımızın yollarına ışık tutmaya devam ederek en güzel günlere el ele ulaşacağız. Bu sorumluluğun bilinci ile hareket ederek üzerimize düşeni yapmaya gayret ediyoruz. Mutlu yarınlar için, mutlu bir toplum için her zaman çocuklarımızın yanında yer alacağız.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli mücadelede emeği geçenleri rahmetle anıyor Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 97. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımızla kutluyorum.`
© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü