SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ’DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

27 Ekim, 2016

Başkan Uludağ’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama Mesajı:

“Yaşasın Cumhuriyet”

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal ULUDAĞ, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93.yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  Tek Bayrak, Tek millet, Tek Vatan düşüncesiyle kurulan, demokrasi ve halk iradesi ile taçlandırılan Cumhuriyetimizin Büyük Türk Milletinin sonsuz varlığıyla ilelebet devam edeceğini belirti. Başkan Uludağ,  mesajında, Türkiye Cumhuriyeti’nin Türk Milleti adına Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gerçekleştirdiği en büyük kazanım olduğunu ifade etti.

Cumhuriyetin Atatürk’ün önderliğinde milletimizin azim ve kararlığıyla vücut bulmuş bir eser olduğunu belirten Bilal Uludağ, şu görüşlere yer verdi :

“ Atatürk önderliğinde yürütülen istiklal mücadelesinin emsalsiz bir zaferle neticelenmesi ve ardından milletimizin iradesi doğrultusunda yönetimde söz sahibi olmasını sağlayan cumhuriyetin kurulması Türkiye’nin yönünü belirleyen bir adım olmuştur. Bu başarı ve büyük eser milletimizin öz güveninin, birlik ve beraberliğin, bağımsızlık aşkının müreffeh, güçlü yarınları hep birlikte kurma anlayışının yansımasıdır.

Geleceğin büyük sorumluluklar yüklediğinin bilincinde olarak çocuklarımız, gençlerimiz cumhuriyetin anlamını ve önemini kavrayacak, ülkemizin 93 yıllık başarılarını daima katlayarak ve sonsuza kadar var olmasının en büyük güvencesi olacaklardır. Cumhuriyet’e ve onun kazanımlarına yönelik saldırılarda bulunanlar bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da amaçlarına ulaşamayacaklardır. Yarınların daha güçlü daha huzurlu Türkiye’sini el birliğiyle inşa edebilmek için en önemli görev daha çok çalışmak ve özellikle Cumhuriyetin kazanımlarında birleşerek birlik ve beraberliğimizi korumak olmalıdır.

Bu düşüncelerle başta hemşerilerim olmak üzere tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman Şehit ve Gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükran duygularımla anıyor, en derin saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum ’’

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü