SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ’DAN ESNAFLARA ZİYARET

29 Kasım, 2016

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’dan esnaflara ziyaret

Fırında ekmek pişirdi, kahvehanede esnaflarla çay içti

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçede bulunan esnafları ziyaretinde onlara hayırlı işler dileğinde bulundu ve sorunlarını dinledi. Başkan Uludağ, girdiği bir fırında usta ile ekmek pişirirken, kahvehanedeki vatandaşlar çay içip sohbet etti.

Orhan Gazi Mahallesi’nde bulunan Adnan Kahveci Bulvarı üzerindeki esnafları gezerek işyerlerini ziyaret eden ve onlarla tek tek tokalaşan Bilal Uludağ,  dert dinledi.  Bilal Uludağ, ”İlçe halkımızın daha rahat bir ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için çalışmalarımız sürüyor.  Orhangazi Mahallemizde bulunan esnaflarımızı gezerek onların dertlerini ve isteklerini dinledik. Belediye olarak yapabileceklerimizi konuştuk. Bizlere sıkıntılarını dile getirdiler.  Yaptığımız bütün hizmetler Sarıçam halkımızın refahı için.”dedi.

Esnaf gezisi sırasında ilçe halkı ile de görüşen ve büyük ilgi gören Bilal Uludağ, ilçede yapılan ve yapılması planlanan konular hakkında onlara bilgi verdi. Yolda karşılaştığı çocuklara da oyuncak hediye eden Uludağ, ”Hizmette ayırım yapmadan çalışıyoruz. Göreve başladığımız andan itibaren her zaman halkımızla beraberiz. Yaz boyunca asfalt, kaldırım ve bordür yapım çalışmalarımız sürdü ve halen devam ediyor. İlçemizi güzelleştirmek, geliştirmek adına gece-gündüz demeden ekip arkadaşlarımızla çalışıyoruz. “diye konuştu.

Esnaf ziyareti sırasında Başkan Bilal Uludağ ile karşılaşan vatandaşlar ise onunla sohbet ederek, yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle de kutladılar. Vatandaşlar, ”Bizler sizlerden ve yaptığınız hizmetlerden memnunuz. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz. ”dediler.

Esnaf gezisi sırasında girdiği dükkânlarda bir süre oturan Başkan Bilal Uludağ, bir fırında usta ile beraber ekmek pişirmeyi de ihmal etmedi. Uludağ, kahvehanede ise vatandaşlarla birlikte çay içip uzun süre sohbet etti. Uludağ,”Sarıçam esnafımız ilçemizin bel kemiği ve can damarıdır. Sizlerin bizlerden istekleri önemli önceliklerimiz arasındadır. “diye konuştu.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü