SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ’DAN İZCİ KAMPINA ZİYARET

10 Haziran, 2015

BAŞKAN ULUDAĞ’DAN İZCİ KAMPINA ZİYARET

 “SARIÇAM İZCİLİK KAMP MERKEZİ OLACAK”

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, gece gündüz demeden aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyor. İzci kampını ziyaret eden Başkan Bilal Uludağ, ilçelerinde bulunan bu güzel yerin İzcilik kampı için ideal bir yer olduğunu belirtti. Burada bulunan izcilere konuşan Uludağ, bu yıl ilki yapılan kampın, gelecek yıllarda daha da güzelleştirileceğini ve altyapısının tamamlanacağını müjdesini verdi.

Sarıçam İlçesi Kızılkaş Mahallesi Orman alanı içindeki mesire yerinde kurulan Sarıçam İzci Kampını akşam saatlerinde ziyarete giden Başkan

Bilal Uludağ, İzci Obasına girişte bulunan kamp ateşini, beraberinde bulunan Adana Gençlik Spor Doğa ve İzcilik Kulübü Başkanı Ayhan Binboğa, meclis üyesi Tahsin Şahin Özel Kalem Müdürü Hüseyin Ceylan, Dış İlişkiler Müdürü Şükrü Gedik, İzci Liderleri ve muhtarlar ile birlikte yaktı.

“ÖNÜMÜZDEKİ YIL ÇOK DAHA KAPSAMLI OLACAK”

İzci lideri ve kampa katılan öğrenciler, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a bu nezaket ziyaretleri ve kendilerine böyle bir imkânı tanıdıkları için teşekkür ettiler. Başkan Uludağ, bu tür kampların önemli olduğuna inandığını belirterek,”Burada gerçekleşen bu kampı önümüzdeki yıl altyapısı tamamlanmış, çok daha kapsamlı bir İzcilik kampına dönüştürmeyi planladık. Kampa katılan izcilere ve ailelerine teşekkür ediyorum. Sarıçam doğası gereği izci kampları oluşturulabilecek bir coğrafyada bulunmakta. Burada zaman içerisinde izcilerimizin kamp yapabileceği alanları genişletebiliriz.  Kısacası Sarıçam’da izciliği güçlendireceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından ise izciler ve aileleriyle sohbet eden Başkan Bilal Uludağ, onlara kamplarında başarılar diledi. Bu arada izcilerin sundukları gösterilerini ilgi ile izleyen Uludağ, kamp çadırlarını da tek tek dolaştı. Daha sonra Başkan Uludağ ve eşi Necla Uludağ, izciler arasında yapılan yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerini verdi.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü