SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ’DAN KADİR GECESİ MESAJI

30 Haziran, 2016

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ:

“ Tüm İslam âleminin Kadir Gecesini kutluyorum”

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, mübarek Kadir gecesi nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, Ramazan ayının ruhaniyetinde manevi duyguların yoğunlaştığını belirterek, “Pek çok güzelliği ve bereketi bünyesinde barındıran bu mübarek  ayın sonuna yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesini idrak etmenin sevinci ve mutluluğunu yaşamaktayız. Tüm İslam âleminin Kadir Gecesini kutlarım. ”dedi.

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Kadir gecesinin dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının yoğun bir şekilde yaşanmasına vesile olduğunu belirterek, bu gecede sema kapılarının açılarak esen ve güvenin yayıldığı dua ve tövbelerin kabul edildiğini ifade etti.

Başkan Bilal Uludağ, mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Kadir Gecesinin değeri, erdemi şüphesiz insanlığa ebedi yol gösterici olan Kuran’ı Kerim’in bu gecede indirilmeye başlamasından kaynaklanmaktadır. Bu gecede dileklerimizi, isteklerimizi Yüce Allah’a arz etmek içinde önemli bir fırsattır. Allah’ın rahmet ve affının yeryüzüne sağanak halinde indiği gecedir.

Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın. Bu mübarek gecenin insanlar arasındaki kırgınlıklara ve dargınlıklara son vermesi, dünyanın dört bir yanında açlıkla, sefaletle, savaşla, hastalıkla mücadele eden insanlar için barış ve huzur getirmesini temenni ederken, bu vesileyle tüm halkımızın Türk ve İslam âleminin mübarek Kadir Gecesini kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.”

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü