SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ`DAN MUHTARLAR ONURUNA YEMEK

23 Ekim, 2023

BAŞKAN ULUDAĞ`DAN MUHTARLAR ONURUNA YEMEK

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçede görev yapan muhtarlar onuruna bir yemek verdi. Başkan Uludağ, Sarıçam için birlikte verilen mücadele ile ilçenin her yönden gelişim ve değişim gösterdiğini belirtti.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçede görev yapan mahalle muhtarlarına, muhtarlar günü onuruna bir yemek verdi. Sarıçam Belediyesi Kültür Merkezinde organize edilen yemeğe, Sarıçam Kaymakamı Murtaza Dayanç, ilçede görev yapan kamu kurumu müdürleri ve mahalle muhtarlar katıldı.

“HER YÖNÜ İLE GELİŞEN VE DEĞİŞEN SARIÇAM’I BİRLİKTE İNŞAA ETTİK”

Yemekte bir konuşma yapan Başkan Uludağ, Sarıçam için birlikte verdikleri mücadelede mahalle muhtarları ile her zaman bir uyum ve birliktelik içerisinde mücadele ettiklerine değindi. Her yönü ile gelişen ve değişen bir Sarıçam için hiç durmadan yorulmadan hep birlikte çalıştıklarının altını çizen Başkan Bilal Uludağ, konuşmasında gelinen nokta itibarı ile Sarıçam’ın artık parmakla gösterilen bir ilçe olduğuna vurgu yaptı. Başkan Uludağ konuşmasında şu ifadelere yer verdi “ Sarıçam için hep birlikte çalıştık, hep birlikte yorulduk ve sarıçam için hep birlikte başardık. Bugün geldiğimiz nokta itibarı ile ilçemiz, parmakla gösterilen bir ilçe haline gelmiştir. Bundan sonra da Sarıçam için, Adanamız için, ilimizin gelişmesi ve kalkınması için, olması gerektiği zamanda ve olması gerektiği yerde, daha da çok birlikte çalışmak zorundayız. Memleketimiz için birlikte daha çok yapacaklarımız vardır. Bu duygu düşüncelerle bugüne kadar ilçemiz adına yaptığınız tüm hizmetler için sizlere hemşerilerimiz adına teşekkür ediyor, muhtarlar gününüzü yürekten kutluyorum” diye konuştu.

Muhtarlar ise Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a ilçeye kazandırdığı hizmetlerden dolayı memnun oldukları belirtti. Yemek organizasyonu, muhtarlara hediye takdimi ve çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü