SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ’DAN PAZARCI ESNAFINA ZİYARET

28 Ekim, 2015

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Pazarcı esnafını ziyaret ederek, hayırlı işler dileğinde bulunarak sorunlarını dinledi. Başkan Bilal Uludağ, Pazar ziyareti sırasında esnaflardan bol bol alışveriş yapmayı da ihmal etmedi.

Yıldırım Beyazıt, Osmangazi ve Orhangazi Mahallelerinde kurulan semt pazarlarını gezen ve esnaflarla tek tek tokalaşan Bilal Uludağ, onlara hayırlı işler diledi. Esnaflarla sohbet eden Uludağ, ilçelerinde bulunan pazarlarının belirlenen program dâhilinde sıra ile kapalı semt pazarlarına dönüştürüleceğini ifade etti. Uludağ, ”İlçe halkımızın daha rahat bir ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için çalışmalarımız sürüyor. İlk olarak Gültepe semt pazarı yapılıyor ve bitmek üzere. Orhangazi kapalı semt pazarı inşaatı da hızla sürüyor. Yaptığımız bütün hizmetler Sarıçam ve halkımız için. ”dedi.

ALIŞVERİŞ YAPTI

Pazar gezisi sırasında alışıveriş yapan, pazara gelen ilçe halkı ile de görüşen ve büyük ilgi gören Bilal Uludağ, ilçenin yapılacak kapalı semt pazarlarıyla daha da modern bir hale geleceğini belirterek, 2017 yılı sonuna kadar belirlenen yerlerde kapalı semt pazarlarının tamamlanmış olacağını da ifada etti. Uludağ, ”Hizmette ayırım yapmadan çalışıyoruz. Göreve başladığımız andan itibaren her zaman halkımızla beraberiz. Yaz boyunca asfalt, kaldırım ve bordür yapım çalışmalarımız sürdü ve halen devam ediyor. Kısacası ilçemizi güzelleştirmek, geliştirmek adına gece-gündüz demeden çalışıyoruz. “diye konuştu.

Pazar yerlerinde Başkan Bilal Uludağ ile karşılaşan vatandaşlar ise onunla sohbet ederek, yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle de kutladılar. Vatandaşlar, ”Bizler sizlerden ve yaptığınız hizmetlerden memnunuz. Bu başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz. ”dediler.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü