SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ`DAN SARIÇAM DERNEKLER PLATFORMUNA ZİYARET

14 Şubat, 2024

BAŞKAN ULUDAĞ`DAN SARIÇAM DERNEKLER PLATFORMUNA ZİYARET

SARIÇAM DERNEKLER PLATFORMU’NDAN BAŞKAN ULUDAĞ’A TAM DESTEK

Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı-Milliyetçi Hareket Partisi Sarıçam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmaları kapsamında bünyesinde birçok sivil toplum kuruluşunun bulunduğu Sarıçam Dernekler Platformu’nu ziyaret eden Başkan Uludağ’a platform adına konuşan Cabbar Konuk tam destek vereceklerini söyledi.

Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı-Milliyetçi Hareket Partisi Sarıçam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmaları kapsamında bünyesinde Sarıçam Buruk Spor Kulübü, Saimbeyli ve Çevresi Dayanışma Derneği, Kadirlililer Ve Sumbaslılar Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği, Türkiye Yüreğir Emekliler Derneği, Saimbeyli Himmetli Köyü Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği, Sarıçam Muhtarlar Birliği ve Gacar Yörükleri Ve Havalisi Derneği gibi, birçok sivil toplum kuruluşunun bulunduğu Sarıçam Dernekler Platformu’nu ziyaret eden Başkan Bilal Uludağ’ın ziyaretine, Ak Parti Sarıçam İlçe Başkanı Bayram Özdemir, Milliyetçi Hareket Partisi Sarıçam İlçe Başkanı Eyüp Akbulut ve platforma üye dernek başkanları katıldı.

Ziyarette Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıçam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Sarıçam Dernekler Platformu Başkanı Cabbar Konuk, platform olarak, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakına tam destek vereceklerini belirtti.

Görev süresi boyunca uyum içerisinde yol yürüdükleri Sarıçam Platformuna bağlı derneklerle, ilçelerinde faydalı birçok çalışmanın altına imza attıklarını belirten Başkan Uludağ ise konuşmasında, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada ortak akılla Sarıçam için çalışacaklarının altını çizdi.

“CUMHUR İTTİFAKINA EN BÜYÜK DESTEK SARIÇAM’DAN GELECEK”

Sarıçam’ı hep bir adım daha ileriye götürmek için verdikleri mücadelelerde Sarıçam Platformunun ve platforma bağlı derneklerin, her zaman kendilerinin yanında olduğunu söyleyen Başkan Uludağ konuşmasında şu ifadeleri kullandı “ İki dönem görev yaptığım Sarıçam ilçemiz, Cumhur İttifakına en fazla destek veren ilçesi oldu. Ben bugüne kadar verilen bu güçlü desteğin bundan sonrada artarak devam edeceğine inanıyor, Cumhur İttifakının Adana Büyükşehirde Fatih Mehmet Kocaispir Başkanımıza Sarıçam’dan en güçlü destek veren ilçe olması noktasında birlikte mücadele ederek 31 Mart’ta rekor bir oyla yeni bir tarih yazmak istiyoruz. Başta Adana olmak üzere Sarıçam için İnşallah önümüzdeki dönem yeni bir tarih süreci olacak, bizler bu sürece de ilçemizin Sivil Toplum Kuruluşları, kanaat önderleri ve vatandaşlarımızla birlikte el ele, gönül gönüle vererek, Sarıçam için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.”   

 

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü