SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ: DEVLETİN SICAK ELİNİ HİSSETTİRİYORUZ

30 Aralık, 2019

Mağdur vatandaşlara yardımlarını sürdüren, Sarıçam Belediyesi teyakkuz haline devam ediyor.

Adana ve ilçelerinde yaşanan sel felaketi sebebiyle Sarıçam Belediyesi bünyesinde Kriz Masası nezaretinde oluşturulan acil müdahale ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ederken, meteorolojiden alınan bilgi doğrultusunda şiddetli yağışlara karşı teyakkuz hali devam ediyor.

DEVLETİN SICAK ELİNİ HİSSETTİRİYORUZ

Sel baskınlarının yaşandığı ilk günden bu yana 24 saat kesintisiz çalışmalarını sürdüren Sarıçam Belediyesi ekipleri, muhtarlardan ve vatandaşlardan gelen isteklere anında müdahale ederek mağdur olanlara devletin sıcak elini hissettiriyor.

Başta Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ olmak üzere daire müdürleri ve tüm çalışanlar selden etkilenen ilçe halkına yardım için tüm imkanları seferber etti. Önceki günlerde olduğu gibi dün de geceyi dışarıda geçiren Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, sokakları gezerek acil müdahale ekiplerini denetleyip, çalışmaları yerinde inceledi.

YARALAR SARILIYOR

Adana Valiliği, Sarıçam Kaymakamlığı, Büyükşehir ve ASKİ ile koordineli olarak çalışan Sarıçam Belediyesi vatandaşların mağdur olmaması için üstün gayret sarf ediyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren daire müdürleriyle birlikte mağdur vatandaşlara yardım dağıtan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, “Vatandaşlarımızın evlerine giderek gıda yardımında bulunduk. Acil ihtiyaçlarını sorarak, mağduriyetlerinin olup olmadığını yerinde tespit ettik. Sarıçamlılar rahat olsun ki, 24 saat vatandaşımızın hizmetindeyiz.  Su baskınlarına karşı tahliye çalışmalarını yaptık ve yapıyoruz. Bozulan yollarımıza müdahale ederek herhangi bir kazaya meydan vermemeye çalışıyoruz. Ekiplerimiz rutin işlerinin yanı sıra görülen olumsuzluklara da anında müdahale ediyoruz” dedi.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü