SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ : “ESNAFIMIZLA BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ.”

16 Şubat, 2016

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, halkla buluşma geleneğine bir yenisini daha ekledi.   Haftanın 2 günü mahalle sakinleriyle buluşan Başkan Bilal Uludağ’ın konukları bu kez ilçe de berber ve kuaförlük yapan esnaflar oldu.  Bilal Uludağ, esnaf sorunları dinlerken, ilçeye yapılan hizmet ve yatırımları anlatarak onların fikir ve görüşlerini aldı.

Belediyede gerçekleştirilen toplantıya Başkan Bilal Uludağ`ın yanı sıra Başkan Yardımcıları ile bazı müdürler de katıldı. Başkan Bilal Uludağ, ilçe genelinde esnafa yönelik düşüncelerini aktararak, ”Sarıçam esnafı ilçemizin bel kemiği ve can damarıdır. Sizlerin bizlerden istekleri en önemli öncelikler arasındadır. İlçemizde yapılan yeni projelerle Sarıçam Adana’nın en gözde ilçesi haline gelecektir. Bizler her zaman ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız ve sorunların çözümü için birlikte çalışacağız.” dedi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Sarıçam ile ilgili projeler hakkında da esnaflara bilgi verirken, Sarıçam’ın her köşesinde, her yerinde hizmet çalışmalarının sürdüğünü belirterek, 2 adet kapalı semt pazarı yapımının tamamlanma aşamasına geldiğini, 6 adet daha yapılacağını söyledi. Uludağ, ”Hedefimiz Sarıçam’ı sizlerin de vereceği desteklerle planlı ve projeli bir şekilde çok daha da ileriye taşımaktır. İlçemizin sorunlarını en iyi bilenler siz esnaflarımızdır. Bu nedenle sizlerden fikir alış-verişi konusunda faydalanmak isteriz. Çünkü esnaflarımız ilçemizin olmazsa olmazları arasındadır. Toplumun gözü kulağı, ekonominin ise en önemli vazgeçilmez unsurları sizlersiniz. Esnaflarımız aynı zamanda birlik ve beraberliğimizin hem temsilcisi, hem de garantisidir. Biz geleceğe doğru gelişmiş, kalkınmış ve güçlü bir ilçe olarak hizmet yolculuğuna devam ederken, esnafımızla birlikte daha güçlü olacağız. ”diye konuştu.

Başkan Uludağ, konuşmasının ardından toplantıya katılan berber ve kuaför esnafının sorun, görüş ve önerilerini dinledi. ve toplantı sonunda onlarla bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü