SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ, FUARDA KİTAP DAĞITTI

13 Ocak, 2016

Kitap Fuarında Sarıçam Belediyesi Standına ilgi büyük oldu

 

TÜYAP tarafından düzenlenen ve geniş bir katılımla gerçekleşen 9. Çukurova Kitap Fuarında Sarıçam Belediyesi tarafından açılan standa ilgi büyük oldu. Stantta belediye tarafından bastırılan kitap, dergi, gazete ve tanıtıcı broşürler fuara gelenlere ücretsiz olarak dağıtıldı. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, kitap okuma kültürünün yaygınlaşması gerektiğine değinerek, bu tür fuarların daha sık açılmasının faydalı olacağını vurguladı.

İlk gün yapılan açılışın ardından Sarıçam Belediyesine ait stantta Başkan Bilal Uludağ ile birlikte gelen Adana Valisi Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç,  dağıtılan yayınları inceledi. Başkan Bilal Uludağ, kitap fuarına katılmanın önemine dikkat çekerek, konuklarına stant ve yayınlar hakkında bilgiler sundu.

Bilal Uludağ, “Ülkemizde kitap okuma alışkanlığını çok daha ileriye götürmemiz gerekiyor. Bu nedenle her açılan bu tür fuarlarda ücretsiz kitap dağıtımı önemli. Ayrıca ünlü yazarların gelip kitaplarını imza ile okuyucularına sunmaları ayrı bir ilgi kaynağı. Bizde belediye olarak 9 gün boyunca bastırdığımız kitap ve ilçemizi tanıtıcı yayınları burada ücretsiz olarak ziyaretçilere veriyoruz. “dedi.

Başkan Uludağ, stantlarında yer alan yayınları  kendisi dağıtırken, gösterilen ilgiden ise son derece memnun olduklarını da belirtti. Uludağ, stantlarını ziyaretleri nedeniyle ise Adana Valisi Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç’e ve fuarın açılmasını sağlayan ve bu güzel ortamı sunan TÜYAP yetkililerine de teşekkür etti.

Sarıçam Belediyesi standında ise şu kitap ve yayınlar ücretsiz olarak ziyaretçilere dağıtılıyor.

“Sarıçam Tarihi, Portakal Çiçeği Dergisi, 3 farklı sayıda Bereket Gazetesi, Kalem, yazarların kitap ayraçları, Sarıçam Belediyesi bloknotu ve tanıtıcı broşürler”

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü