SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ, HAFTA SONU VE AKŞAMLARI DA ÇALIŞMALARI DENETLİYOR

16 Kasım, 2015

Sarıçam’da asfalt yol çalışmaları hız kesmiyor

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçelerinde yapımları devam eden asfalt yol çalışmalarını hafta sonları ve akşamları da yerinde incelemeye devam ediyor.  Başkan Uludağ, tek amaçlarının ilçeye hizmet olduğunu belirterek,  şu sıralarda 4 ayrı yerde asfalt yol çalışmalarının ekipler tarafından hız kesmeden sürdüğünü söyledi.

Başkan Bilal Uludağ, hafta sonunda da Satıh asfalt çalışmaları süren Kürkçüler Dağcı Mahallesinde incelemelerde bulundu. Bilal Uludağ, önceliği her zaman hiç yolu olmayan ve bozuk olan mahallelere verdiklerini ve vermeye de devam edecekleri yeniledi. Bilal Uludağ,”Asfalt çalışmalarımız hava durumu elverişli olduğu sürece yapılmaya devam edecek. Bugüne kadar ilçemizde yapılan asfalt, geçmişte yapılanların bir hayli üzerinde. Gece gündüz demeden çalışıyoruz. Şu anda ilçemizin birçok yerinde sıcak ve satıh asfalt çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor.”dedi.

Esentepe Mahallesinde devam eden yol yenileme çalışmalarını da akşam saatlerinde giderek inceleyen ve son durum hakkında bilgi alan Başkan Uludağ,”Akşam saatlerinde de olsa çalışmalarımız sürüyor. Kış bastırmadan bu çalışmalarımız tamamlanacak. İlçemizin daha çağdaş bir görünüme gelmesi için çabalıyoruz. Bu mahallemizde de kısa sürede çalışmalarımız tamamlanacak. Ayrıca planlanan çerçevede yeni cadde ve yol yapım çalışmalarımızda devam ediyor.”diye konuştu.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü