SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ’I ENGELLİ DOSTU BELEDİYE BAŞKANI SEÇTİLER

10 Aralık, 2018

3 aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Sarıçam Belediyesi Başkanı Bilal Uludağ’ı ziyaret eden engelli çocuklar, Başkan Uludağ’a çiçekler takdim ederken, engellilere yaptıkları hizmetler nedeniyle de dernekler adına da birer plaket vererek, ”Sizi engellilere yapmış olduğunuz hizmetler ve katkılar nedeniyle Engelli dostu Belediye Başkanı seçtik.” dediler.

Başkan Bilal Uludağ’ın makamında gerçekleşen ziyarete Son Nokta Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Filiz Balcı, Otizmle Barış Derneği Başkanı Dursun İzgi, Gönüllü Anneler Topluluğu adına Engelli Gönüllüsü Gülşen Akgöz,  engelli çocuklar ve aileleri katıldı.

12 ay boyunca gönül birliği içindeyiz

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, her zaman engelli vatandaşların yanında olduklarını belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bilal Uludağ, ”Hiçbir bir kardeşimizi engelli olarak görmüyoruz. Bugüne kadar huzur içinde, arzu ettiğiniz biçimde yaşamanızı, yaşayacağınız ortamı sizlere sağlamak arzusu, dileği, çabası içinde olduk. Hepimiz her an bir engelli adayıyız. Sizlerin yaşamını kolaylaştırmak, daha mutlu ve huzurlu kılmak için çalışıyoruz. Sizin hizmetinizde olduğumuzu bilmenizi isterim. Sadece bugün de değil 12 ay sizlerle gönül birliği içindeyiz.” dedi.

Bu arada ziyarette Sarıçam Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Gedik’e de verdiği destekler nedeniyle de çiçek ve birer plaket sunuldu. Son Nokta Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Filiz Balcı, Otizmle Barış Derneği Başkanı Dursun İzgi, Gönüllü Anneler Topluluğu adına Engelli Gönüllüsü Gülşen Akgöz, Başkan Uludağ’a kendilerine yapmış olduğu hizmetler ve verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, ”Bizler tamamen gönüllü olarak bu işi yapıyoruz.  Her zaman bizim taleplerimizi yerine getirdiniz. Ayrıca Belediyeniz tam bir engelli dostu. Bu nedenle sizi yılın ve Engelli dostu Belediye Başkanı olarak seçtik. Çünkü engel tanımayan en iyi belediye başkanısınız.” dediler.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü