SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ İFTARDA SPORCULARLA BULUŞTU

19 Nisan, 2023

BAŞKAN ULUDAĞ’DAN ÇOK AMAÇLI GENÇLİK MERKEZİ MÜJDESİ

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçede faaliyet gösteren spor kulüpleri yöneticileri, sporcular ve aileleri ile iftarda bir araya geldi. Sarıçam Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen iftar programı, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

 Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçede faaliyet gösteren spor kulüpleri yöneticileri, sporcular ve aileleri ile iftarda bir araya geldi. Sarıçam Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen iftar programı, katılımcılardan yoğun ilgi gördü. İftar yemeğinde konuşan başkan Bilal Uludağ, ilçeye kazandıracakları çok amaçlı gençlik merkezinin müjdesini verdi.

Spora ve sporcuya verdikleri desteklerin her geçen gün artarak devam ettiğini belirten Başkan Uludağ, konuşmasında çok yakın zamanda temellerini atacakları 6 adet halı saha, 25 adet sokak basketbol sahası, 1 adet şehir stadyumu ve bir adet içerisinde spor salonu da bulunan gençlik merkezini ilçelerine kazandıracaklarını belirtti.

Görev süresi boyunca spor kulüplerinin maddi-manevi her zaman yanında olduklarını, kaydeden Başkan Uludağ, bundan sonra da spor kulüplerine desteklerinin artarak devam edeceğini kaydetti.

Milliyetçi Hareket Partisi Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma,  Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, TFF Adana Bölge Müdürü Akif Oflaz, Sarıçam Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Alpaslan Akıllı’nında katıldığı iftar programı çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü