SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ’IN DESTEĞİNE BREZİLYA’DAN TEŞEKKÜR GELDİ

08 Nisan, 2015

   Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, göreve başladığı ilk günden bu yana sporun her türüne verdiği destekle tanınıyor. Başkan Uludağ’ın spora ve sporcuya verdiği desteğin yankıları son olarak Brezilya’dan geldi.
Adana Havacılık Kulübü (AHAS) Başkanı Güner Akkaya, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın desteklediği iki sporcunun 7–19 Nisan tarihleri arasında Brezilya’da gerçekleştirilecek olan Paragliding Word Cup–Brasil 2015 yarışmalarında Türkiye’yi temsil edeceğini açıkladı.
Brezilya’da gerçekleştirilecek uluslararası turnuvada Türkiye’yi temsil edecek 3 sporcudan 2’sinin Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın desteklediği kulüplerinden olduğunu belirten Akkaya, “Bilal Başkanımızın sporcularımıza desteğine müteşekkiriz. Başkanımızın desteği ile Brezilya’ya gelen sporcularımız 37 ülkeden 160 sporcunun arasında yer alabildi” diye konuştu.
Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Güner Akkaya ve Akın Gökbulut’un Adana’mızı ve Türkiye’yi temsil edeceği turnuvadan madalya beklediklerini belirterek, “2015 yılı içerisinde aynı sporcularımızın İsviçre, İspanya, Ermenistan ve Hindistan’daki turnuvalara katılımına da destek verdik. Belediyemizin imkânları nispetinde sporcularımızı desteklemeyi sürdüreceğiz” dedi.
© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü