SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ’IN EV ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

21 Şubat, 2018

Uludağ, “Halkımızın yanında ve emrindeyiz”

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın değişik mahallelerdeki ev ziyaretleri sürüyor. Her fırsatta vatandaşları evlerinde de ziyaret ederek bir araya gelen Başkan Bilal Uludağ,  halkla birlikte olmanın önemli olduğunu vurgulayarak, “Bizler halkımızın mutluluğu ve refahı için varız ve her zaman yanlarındayız.” dedi.

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Mehmet Akif Ersoy, Yıldırım Beyazıt ve Gültepe mahallesinde bulunan 4 eve ziyarete giderek onlarla sohbet etti. Bilal Uludağ ziyaretleri sırasında ev halkıyla belediyenin hizmetleri ve beklentileri hakkında görüş alış-verişinde de bulunuyor. Uludağ, yoğun bir tempo ile çalıştıklarını da belirterek, hizmetlerine halktan aldığı destek ile hız kesmeden devam ettiklerini ifade etti.

Bundan sonra da ev ziyaretlerine devam edeceklerini anlatan Bilal Uludağ,” Belediye hizmetleri kadar Sarıçamlılarla da birlikte olmayı önemsiyorum. Çünkü bizi seçen ve belediye başkanlığı makamına getiren onlardır.  Onlardan alacağımız öneri ve görüşler bizlere yön verecektir. Sarıçam’ı daha yaşanabilir hale getirmek için çabalıyoruz. Seçim esnasında verdiğimiz vaatlerin birçoğunu gerçekleştirdik. Doğalgaz ve elektrik kablolarının yer altına alınma çalışmaları da artık tamamlandı. Mahallelerimiz de bozulan yolların yapım çalışmaları aralıksız sürüyor.  Bu tür ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe çok mutlu oluyoruz. ”diye konuştu.

Bu arada Başkan Uludağ,  ziyaretleri sırasında karşılaştığı çocuklarla da özel olarak ilgileniyor ve onlara çeşitli hediyeler veriyor. Mehmet Akif Ersoy, Yıldırım Beyazıt ve Gültepe mahallelerinde ziyarette bulunduğu ev sakinleri ise Başkan Uludağ’ı yanlarında görmekten dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Sayın Başkanımıza bizleri unutmayıp ziyaret etmesinden dolayı ve Sarıçama yaptıkları hizmetler için teşekkür ediyoruz.”  dediler.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü