SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ’IN MAHALLE TOPLANTILARI COŞKULU BİR ŞEKİLDE SÜRÜYOR

27 Şubat, 2019

ULUDAĞ, “SİZLERLE GÖNÜL BİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞTIK”

Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Bilal Uludağ, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Mahalle toplantılarında büyük ilgi ile karşılaşan Başkan Bilal Uludağ, gösterdikleri ilgi nedeniyle Yavuz Sultan Selim Mahallesi sakinlerine teşekkür ederek, “Sizlerle her zaman gönül birliği içinde çalıştık. Bizim, Sarıçam’ı şehirciliğin her alanında, kendine yetebilir, Parlayan Yıldız ve Marka Şehir haline getireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Çalışmalarımızın merkezinde hep insan var.  Yapacağımız her işe, bu şehrin insanları ile beraber karar veriyoruz. Sarıçamı katılımcı belediyecilik anlayışı ile yönetiyor ve yönetmeye de devam edeceğiz.” dedi.

Yavuz Sultan Selim Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nda yapılan toplantısına Başkan Bilal Uludağ’ın yanı sıra Sarıçam ilçe Başkanı Mustafa Kızılelma, AK Parti Sarıçam eski ilçe başkanlarından Cengiz Yalman, Sarıçam Ülkü Ocakları Başkanı Murat Soner, Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Bilal Uludağ, Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde yaptığı konuşmasında, Sarıçam’a, yüzlerce metrekare Asfalt, Kilit Taş, Yama, Bordür döşemesi, Satih kaplama yaptıklarının altını çizerek,” Ayrıca doğal gazı getirdik. Elektrik trafolarını, Oyun parklarını ve Sokak levhalarını yaptık. Yavuz Sultan Selim Mahallemize Kapalı Semt Pazarı, Oyun Parkı, Halı Saha, ayrıca, 30.000 m2 Asfalt, 4.500 m2 yama, 5700 m2 Kilit Taş, 8.000 m Bordür ve 425 m2 yeni yol yaptık. Marka Şehir Sarıçam hayalimizi gerçekleştirmek için durmaksızın çalışıyoruz. Bu çalışmalar yeterli mi?  Elbette yeterli değil. Bizim hayalimizdeki Sarıçam; vatandaşlarının ihtiyaçlarını büyük oranda karşılamış, yaşanabilir modern bir şehirde ne varsa, fazlasıyla Sarıçam’da olmasıdır.” diye konuştu.

CUMHUR İTTİFAKI’NIN ÖNEMİNİ VURGULADI

31 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimlerde Cumhur İttifakı’nın önemini de vurgulayan Bilal Uludağ, bu anlamda Cumhur İttifakı sadece Türk siyasi hayatında değil, dünya siyasi hayatında da önemli bir yer işgal edeceğini ifade etti. Bilal Uludağ, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Her iki liderinde açıkça ifade ettikleri gibi, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Modeli Türkiye’nin, komşularında çıkan yangına bulaşmaması için bir çıkış biletidir. Ülkenin bağımsızlığının teminatı, Devletin birliği, Milletin dirliği için olmazsa olmazıdır! Önce ülkem ve milletim diyen bir anlayışın temsilcisi olarak, Sarıçam’da yaşayan her bir hemşerime şunları söylemeyi bir görev biliyorum; Cumhur İttifakı millidir, vazgeçemeyiz,  Cumhur İttifakı gereklidir, boş veremeyiz,  Cumhur İttifakı samimidir, sırt çeviremeyiz. Allah’ın izni ve sizlerin desteği ile seçildiğimde, bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonra da hepinizin Belediye Başkanı olacağım.

Biliyorsunuz ben kolay kolay söz vermem, ama söz verirsem de tutarım. Hatırlarsanız önceki dönem Sarıçam, Adana ekonomisinden gereken payı söke söke alacak diye söz vermiştim. Artık daha deneyimli, daha güçlüyüz. Birlik beraberlik içinde Sarıçamı çok daha modern hale getireceğiz. Cenabı Allah birliğimizi, kardeşliğimizi bozmasın inşallah. Bu vesile ile hepinize, saygı ve sevgilerimi sunuyor; kendimi size, sizleri Allah’a emanet ediyorum. Sağ olun var olun. Ne Mutlu Türk`üm Diyene!”

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü