SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ, KAYSERİ’DE KENTSEL TASARIM KATEGORİSİNDE ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

25 Aralık, 2017

“Ödülü Sarıçamlılar adına aldım”

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, göreve geldikleri ilk yılda ilçeye kazandırdığı, "Çanakkale Şehitler Anıtı" ve "Bayraklı Park" projeleri ile Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi`nin düzenlediği ``Yılın Yerel Yöneticileri Belirleniyor``, anketi kapsamında Kentsel Tasarım Kategorisinde Yılın Yerel Yöneticisi ödülüne layık görüldü. Başkan Bilal Uludağ, kendilerini bu ödüle layık görenlere teşekkür ederek, ”Sarıçam halkına ait bu ödülü almak bizleri mutlu etti ve aynı zamanda onurlandırdı.  Beni bu ödüle layık görenlere çok teşekkür ediyorum. Her şey Sarıçam için” dedi.

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından Kayseri’de Erciyes Kardan Adam Tesislerinde 7’ncisi düzenlenen törene Gümrük ve Ticaret Bakanı Nihat Tüfenkçi, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, birçok İl ve İlçeden gelen Belediye Başkanları katıldı.  Yılın Yerel Yöneticileri dalında Halk oylamasıyla yapılan ve Kentsel Tasarım Kategorisinde ödüle layık görülen Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ödülünü Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Oğuz’un elinden aldı. Mehmet Oğuz,  belediye başkanlarının kentleri için yaptıklarını, bir adım daha ileriye götürme çabalarını, halka belediye başkanının penceresinden yansıtmaya çalıştıklarını belirterek, Başkan Bilal Uludağ’ı ödülünden dolayı kutladı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ödülünü alan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ise, kendisini ödüle aday gösterenleri ve sonrasında oy kullanarak destekleyenlere teşekkür etti. Bilal Uludağ, ”Bu ödülü Sarıçamlılar adına alıyorum. İlçemiz için her zaman en güzelini yapma çabası içerisinde olduk ve olmaya devam edeceğiz. Ödüle layık görüldüğümüz Bayraklı Park ve Çanakkale Şehitler Anıtı ilk bitirdiğimiz projelerimizdi. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren birçok projemizi hayata geçirip tamamladık. Sarıçam ilçemiz gelişimi ile Adana’nın gözde yerlerinden oldu ve olmaya devam edecek. Her şey Sarıçam için” şeklinde konuştu.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü