SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ, MUHTARLARI DİNLEDİ

15 Nisan, 2016

Uludağ, “Sarıçam’ı birlikte değerlendirip sorunları çözeceğiz””

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçesinde bulunan mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek yapılacak hizmetleri anlatıp ve onların sorunlarını dinledi. Başkan Bilal Uludağ, her ay düzenli olarak yapılan toplantıda Sarıçam’ın problemleriyle ilgili karşılıklı olarak değerlendirmeler yapacaklarını söyledi. Uludağ, “Muhtarlarımızın bizim için oldukça önemli.  Her zaman sizlerle birlikte hareket edeceğiz.” dedi.

Sarıçam Belediyesinde bu ay ikincisi gerçekleştirilen toplantının açış konuşmasını yapan Başkan Bilal Uludağ, muhtarların aynı zamanda kendilerinin iş arkadaşları olduğunu, kurumsallaşma adına yapılan çalışmalarda önemli bir yere sahip olduklarını ifade etti. Uludağ,” Siz muhtarlar demokrasinin temel taşlarısınız. 2016 yılında Doğalgaz çalışmaları başlayacak. Aksa gaz ile protokol imzalandı. Öncelikle merkezi yerlerdeki yollarda bu yıl sonuna kadar çalışmalar yapılacak. Bu nedenle bazı asfalt yollarımız bozulacak. Kısa süreli de olsa geçici sıkıntılar yaşanacak. Merkezi yerlerin bitirilmesinin ardından ise diğer mahallelerde de 2017 yılında Doğalgaz çalışmalarına başlanacak.” diye konuştu.

SARIÇAM ALTPAYIPISIYLA DAHA MODERN BİR İLÇE HALİNE GELECEK

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, bu yıl aynı zamanda ilçedeki elektriklerin yer altına alınma çalışmalarının da yapılacağını anlatarak,” 2016 ve 2017 yılında doğalgaz ve elektriklerin yer altına alınması ile ASKİ’nin de yapacağı çalışmalarıyla ilçemiz her yönüyle çok daha güzel ve modern bir hale kavuşacak. Bu aşamada hizmetlerimizde planlanan şekilde sürecek. Ayrıca köy yollarımızda bağlantı problemi olan yerleri de bu yaz sonuna kadar tamamlayacağız. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. “şeklinde konuştu.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  konuşmasının ardından ise toplantıya katılan mahalle muhtarının taleplerini alarak çözümünü em kısa sürede gerçekleştireceklerini ifade etti.  Uludağ, önümüzdeki aydaki toplantıya Aksa Gaz ve ASKİ yetkililerinde katılarak, muhtarlara yapılacak çalışmalar hakkında geniş bilgiler vereceklerini sözlerine ekledi. Toplantıya Başkan Uludağ ve muhtarların yanı sıra Başkan Yardımcıları ile birim müdürleri de katıldı.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü