SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

25 Şubat, 2016

Uludağ, “Sarıçam’ın sorunlarını birlikte değerlendireceğiz”

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçesinde bulunan 67 mahalle muhtarı ile bir araya gelerek yaptığı hizmetleri anlattı ve onların sorunlarını dinledi. Başkan Bilal Uludağ, bundan böyle her ay düzenli olarak toplanacaklarını, Sarıçam’ın problemleriyle ilgili karşılıklı olarak değerlendirme yapacaklarını söyledi. Uludağ, “Muhtarlarımızın donamım olarak tüm eksikliklerini gidereceğiz. Bilgisayar, yazıcı ve interneti olmayan muhtarlık kalmayacak.” dedi.

Sarıçam Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Bilal Uludağ, muhtarların aynı zamanda kendilerinin iş arkadaşları olduğunu, kurumsallaşma adına yapılan çalışmalarda önemli bir yere sahip olduklarını ifade etti. Uludağ,” Sizlerden gelecek talepleri her zaman çözmek için çalışıyoruz. Bizler sizlerle beraber Sarıçam’a hizmet ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Sizler başarılı olursanız, bizde başarılı olacağız. Siz muhtarlar demokrasinin temel taşlarısınız. Sorunları için her zaman çözüm üretmeye hazırız.” diye konuştu.

MUHTARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ KURULDU

Muhtarlara takıldıkları konularda yardımcı olabilmeleri için Belediye bünyesinde Muhtarlıklar Müdürlüğü kurduklarını anlatan Bilal Uludağ, bundan böyle bu müdürlükleri aracılığıyla da sorunların kendilerine daha kolay iletilebileceğini kaydetti. Uludağ,” Müdürlüğümüz hizmet noktasında takıldığınız konularda sizlere yardımcı olacak. Sıkıntılarınızı biliyoruz ve çözümü için ekiplerimizle var gücümüzle çalışıyoruz. Yol yapımı konusunda ise planlanan şekilde hareket ediyoruz. Bir yandan yeni yollar yaparken, diğer yandan da yenileme çalışmalarımız oluyor. Bu yılsonuna kadar büyük bir kısmı bitirilmiş olacak. Sarıçam’da yaşam kalitesini daha da yükseltmek adına elbirliğiyle çözümler üreteceğiz. Bu anlamda da yapılanlara sahip çıkmalıyız.  Ayda bir ilgili birimlerle de işbirliği içinde toplantılarımız sürecek. Belediyemizin mali disiplinini bozmadan çalışmalar yapıyoruz. Hepiniz bizim için değerlisiniz. Ayırım gözetmeksizin hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Geçen yılki bütçemizin 4 katı kadar Büyükşehir Belediyemizin de desteğiyle yatırım yaptık.” şeklinde konuştu.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  konuşmasının ardından ise toplantıya katılan 67 mahalle muhtarının talep ve isteklerini dinledi.  Toplantıya Başkan Uludağ ve muhtarların yanı sıra Başkan Yardımcısı Hasan Aydınlı ile birim müdürleri de katılırken, Sarıçam İlçe Kaymakamlığı da toplantı öncesinde muhtarlara “Muhtarlık Bilgi Sistemi” hakkında bilgiler sundu.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü