SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ ÖĞRETMENLERE KİŞİYE ÖZEL KALEM HEDİYE ETTİ

27 Kasım, 2015

Başkan Uludağ, ”Öğretmenlerimiz bizler için önemli”

Sarıçam Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçede görev yapan öğretmenlere günün anısına üzerinde herkesin kendi isminin yazılı birer kalem hediye edildi. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, öğretmenlerin önemine dikkat çekerek, ”Sizler bizim için böyle özel günlerde değil her zaman önemlisiniz.  Her şeyin başında bizler için eğitim gelir. Çocuklarımız sizlerden alacağı eğitimle geleceklerini şekillendiriyorlar ”dedi.

Başkan Bilal Uludağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyhan Çelik ve şube müdürlerini, daha sonra Sofulu Anadolu İmam Hatip Lisesini,  Ata İlkokulunu ziyaret etti. Okul Müdürleri ve öğretmenlerine,  Öğretmenler Günü anısına her öğretmenin isminin yazılı olduğu özel bir kalem hediye etti.

Bilal Uludağ, ziyaret ettiği yerlerde yaptığı konuşmalarında ise, öğretmeleri özel günlerde değil her zaman yanlarında hissettiklerini ve öğretmenlik mesleğinin çok kutsal olduğunu belirterek,” Bir milletin ulaştığı medeniyet seviyesi, gerçekleştirdiği yenilikler ve kültür birikimi tamamen siz öğretmenlerimizin elindedir. İstikbalimiz olan evlatlarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz çok önemli ve değerli bir mesleği icra etmektedirler. Her türlü fedakârlığı gösteren siz değerli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. “diye konuştu.

Eğitime verdikleri önemi bir kez daha yineleyen Bilal Uludağ, daha önce de ODAK projesi kapsamında ilçede bulunan bazı okullara destek verdiklerini ve imkânları ölçüsünde de vermeye devam edeceklerini belirtti.  Uludağ, eğitim-öğretim yılı başında da ilçedeki tüm ilkokul 1. Sınıf öğrencilerine kendi isimlerinin yazılı olduğu özel bir çanta ve eğitim seti desteği yaptıklarını söyledi.

Sarıçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyhan Çelik, Sofulu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İbrahim Şahin ve Ata İlkokulu Müdürü Hayrullah Daşkan ile öğretmenler nazik ziyaretleri ve ince düşünceleri nedeniyle Başkan Bilal Uludağ’a teşekkür ettiler.

Bu arada Başkan Bilal Uludağ, Ata İlkokuluna geliş ve gidişi sırasında öğrencilerin ilgisiyle karşılaştı. Uludağ, öğrencilerin bu ilgisini karşılıksız bırakmayarak, onlarla kucaklaşıp bol bol fotoğraf çektirdi.

ÖĞRETMEN KÖKENLİ MÜDÜRLERİNİ UNUTMADI

Öte yandan Sarıçam Belediyesi bünyesinde çalışan öğretmen kökenli müdürlerini de unutmayan Başkan Bilal Uludağ, Başkan yardımcıları ve daire müdürleriyle birlikte günün anısına pasta keserek hep birlikte kutladılar.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü