SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ, PERSONELLE BAYRAMLAŞTI

04 Temmuz, 2016

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, bayram öncesi belediye bünyesinde çalışanları birimlerinde ziyaret ederek onlarla bayramlaştı. Bilal Uludağ,”Sizler bizim için önemlisiniz. Biz bir takımız ve sizlerle varız. Hepinizin mübarek Ramazan Bayramı kutlu olsun.”dedi.

Bayram tatili öncesi Sarıçam Belediye binası ve şantiyesinde bulunan birimleri tek tek dolaşarak çalışanlarla bayramlaşan Başkan Bilal Uludağ, herkese birer de bayram paketi hediye etti. Bilal Uludağ, ilk olarak Arşiv bölümü ile başladığı bayramlaşmasını, Şantiye biriminde bulunan Fen İşleri ve Temizlik işçileriyle tamamladı.

Çalışanlarıyla tek tek tokalaşan ve onların bayramlarını kutlayan Bilal Uludağ,”Sizlerle birlikte Sarıçamlıların daha rahat bir ortamda yaşayabilmeleri ve bayramlarını mutlu geçirebilmeleri için çaba harcıyoruz. Sizlerin bu manada üzerinize düşeni yaptığınızdan eminim. Bayram süresincede belediyede bazı hizmetlerimiz sürecek. İnşallah Mübarek Ramazan Bayramınızı huzur dolu bir ortamda geçireceksiniz. Hepinize hayırlı bayramlar olsun ve Allah tekrarını nasip etsin.”diye konuştu.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü