SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ: "SAAT KULELİ PARKTA SONA GELİNDİ"

02 Ekim, 2017

Sarıçam Belediye Başkanı Uludağ:

“Saat Kuleli Parkta sona gelindi”

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, söz verdikleri gibi hizmetlerine devam ettiklerini belirterek, yapımına kısa bir süre önce başlanan Saat Kuleli Park ”ta incelemelerde bulundu. Başkan Bilal Uludağ, ”Parkımızın çalışmaları aralıksız olarak sürüyor. En kısa sürede bitirilerek Sarıçam halkının hizmetine sunulacak. ”dedi.

Yıldırım Beyazıt Mahallesi sınırları içersisinde ve Kozan Yolu üzerinde yapımı hızla süren “Saat Kuleli Park” ta inşa edilen saat kulesinin boyu 12 metre olacak. Parkın yapılmasına başlanılmasının ardından sık sık giderek incelemelerde bulunan Bilal Uludağ,” Bu parkta Saat kulesinin yanı sıra üçlü taş çeşme Selçuklu mimarisi ile yapılıyor.  Yine projeye uygun doğal taşlardan Durak ve Totemler, 3 adet Pergola (Gölgelik), 3 adet de demir kubbeli kamelya yapılacak. ”diye konuştu.

KALICI BİR HİZMET OLACAK

Bugüne kadar yaptıkları bütün çalışmaların Sarıçam’ın daha da güzelleşmesi adına yapıldığına değinen Belediye Başkanı Bilal Uludağ, söz verdiklerini projeleri yapmaya devam ettiklerini kaydetti. Uludağ,   projenin 3750 metrekarelik bir alanı kapsadığını planlanan tarihte bitirileceğini belirterek, Sarıçam halkına hayırlı olması dileğinde bulundu.

Saat Kuleli Parkın yapım çalışmasının kısa sürede şekillendiğini gören vatandaşlar ise, Başkan Bilal Uludağ’a yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür ettiler.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü