SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ, "SARIÇAMLI ÇOCUKLAR YAZ SPOR OKULLARINDA BULUŞUYOR"

16 Mayıs, 2017

Sarıçam Belediyesi tarafından her yıl açılan Yaz Spor Okullarının kayıtlarına başladı. 7-16 yaş arası çocuklar için başlanan kayıtların ardından Yaz Spor Okulları birinci dönemi 12-30 Haziran 2017 tarihleri arasında açılacak. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, spor okullarının sadece futbol değil değişik kategorilerde yapılacağını belirterek, buradaki amacın çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spora yönlendirmek olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, farklı spor kategorilerinde yapılması planlanan spor okulu faaliyetlerinin futbol bölümünün Buruk Stadyumunda, diğer kategorilerin ise Asım Savaş Kapalı Spor Salonunda yapılacağını kaydedip,” Sarıçam’da bulunan çocuklarımızı Yaz Spor okullarına bekliyoruz.  Geçen yıllarda olduğu gibi yine ilginin büyük olacağı inancındayız. Sarıçamlı çocuklarımız en eğlenceli okulda buluşacaklar. Çocuklarımız futbol, hentbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, jimnastik, tekvando, karate, badmington, satranç branşlarında açılacak olan spor okullarımızda spora doyacaklar. “dedi.

EN EĞLENCELİ OKUL; YAZ SPOR OKULLARI

Başkan Bilal Uludağ, yaz spor okullarında çocuklara kendi seçecekleri spor dallarında, branşlarında uzman antrenörler eşliğinde eğitimlerinin verileceğini de belirterek,” Çocuklarımızın yaz aylarını verimli geçirmeleri, eğitim ve öğretim boyunca topladıkları enerjilerini harcamaları için haftanın belirli günlerinde eğitim verilecek. Sporun, çocukların bedensel ve ruhsal gelişimine büyük katkısı olduğunu biliyoruz.  Bu bilinçle yüzlerce çocuğumuza spor yapma imkânı sunuyoruz” diye konuştu.

Yaz spor okullarında kayıtlarında birinci dönemin 12-30 Haziran 2017 tarihleri, ikinci dönemin 3-28 Temmuz 2017 tarihleri, üçüncü dönemin ise 1-25 Ağustos 2017 tarihleri arasında başlayacağını belirten Bilal Uludağ, başvuruların Sarıçam Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğüne yapılacağını sözlerine ekledi.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü