SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ: "YENİ ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN"

18 Eylül, 2017

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ:

“Yeni öğretim yılı hayırlı olsun”

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, 2017-2018  eğitim ve öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve ülkemize hayırlı olmasını dileğinde bulundu.

Başkan Bilal Uludağ, yeni öğretim yılı nedeniyle yayınladığı mesajda, yeni bir eğitim öğretim yılına merhaba demenin mutluluğunu, heyecanını yaşadıklarını belirterek, tüm öğrencilere başarılar diledi. Uludağ mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Geleceğimizin sağlam temeller üzerinde kurulmasının ve yarınlara güvenle bakmamızın ön şartı, çocuklarımızın bilgili, kendine güvenen kişiler olarak yetişmeleridir. Adana ve Sarıçam ilçemizde de eğitim standartlarının hızla yükselmesi ve çocuklarımızın toplumumuza faydalı insanlar olarak yetişmeleri en büyük temennimizdir

Her zaman olduğu gibi yine eğitime önem vereceğiz ve gerek öğrencilerimize, gerekse okullarımıza olan katkılarımız, imkânlarımız doğrultusunda devam edecek.  Eğitime önem vermek, eğitimi olmazsa olmazların arasına almak ise çağdaş toplum olmanın en temel özelliklerinin başında gelir. Değerli eğitimcilerimiz, birer çiçek olan öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirecek olan sizlersiniz ve buna olan inancımız her zaman tamdır. Bu kutsal görevi yerine getiren eğitimcilerimizi kutluyorum.  Bu duygu ve düşüncelerle 2017-2018 eğitim-öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum”

 

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü