SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ, YILDIRIM BEYAZIT’TA MAHALLE SAKİNLERİYLE BULUŞTU

14 Eylül, 2017

Uludağ,”Sarıçamlı yaşadığı yerde mutlu olacak”

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Yıldırım Beyazıt mahalle sakinleri ile buluşarak onlarla sohbet edip dert ve hizmetlerle ilgili taleplerini dinledi. Bilal Uludağ, Sarıçamlı vatandaşların yaşadıkları yerde mutlu olmaları için çaba gösterdikleri ifade etti.

Yıldırım Beyazıt Mahalle Muhtarı Cengiz Tutar`ın organize ettiği “Belediye Başkanı halkla buluşuyor” toplantısının ilkine mahalle halkının ilgisi büyük oldu.  Başkan Uludağ, her zaman” Sarıçamlı yaşadığı yerde mutlu olacak” sloganı ile hareket ettiklerini belirterek,”Vatandaşlarımızın hizmet talebi de, takdiri de, eleştirisi de olabilir. Var olan problemi yerinde doğru teşhis edebilmek için buradayız. Öncelikli vazifemiz siz değerli hemşerilerimizle diyalog içinde olabilmektir.” dedi.

Yaklaşık iki saat kadar süren toplantıda mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  çözüm yollarının en kısa sürede bulunmasının sağlanacağını kaydetti. Bilal Uludağ, “Sizlerin oyuyla seçildik ve göreve başladık. Hiç kimsenin siyasi görüşü bizim için önemli değil. İnsana hizmet edebilmek bizim için ayrı bir gurur kaynağı. Hizmet noktasında siyasi düşünmüyor, hizmeti yaşadığımız ilçeyi daha yaşanabilir hale getirebilmek amacıyla yapıyoruz” diye konuştu.

Bilal Uludağ, İlçenin tüm mahallelerinin doğalgaz ile tanışmaya devam ettiğini anlatarak,”Çalışmalar sırasında yollar kazılıyor. Bu da geçici sıkıntıların yaşanmasına neden oluyor.  Doğalgaz çalışmaları ve bağlantıları biten mahallelerimizde asfaltlama ve onarım çalışmaları yapılıyor. Biraz anlayışla karşılayarak sabır göstermemiz gerekiyor. Sizlere kapımız her zaman açık. Yaptığımız hizmetlerimizin tamamına yakını geleceğe dönük çalışmalar.  Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Muhtar Cengiz Tutar ve toplantıya katılan mahalle sakinleri Başkan Bilal Uludağ’a teşekkür ettiler. 

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü