SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKANIMIZ ULUDAĞ MUHTARLARLA İFTARDA BULUŞTU

25 Nisan, 2022

Bilal Uludağ "Muhtarlar bizim yol arkadaşlarımız, gönüllü hizmet elçilerimizdir"

Başkanımız Uludağ, kent merkezi ve kırsal mahallelerde görev yapan muhtarlarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Sarıçam Belediyesi`nin Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği mahalle muhtarlarıyla iftar programları devam ediyor. Dün akşam Sarıçam Evliya Çelebi Uygulama Otelinde düzenlenen iftar yemeğine Başkanımız Bilal Uludağ, başkan yardımcıları, birim müdürleri, Sarıçam Muhtarlar Birliği Başkanı İsmail Güder, kırsal ve merkezde bulunan mahalle muhtarları ve aileleri katıldı.

Başkanımız Bilal Uludağ pandemi ile birlikte ara verdikleri iftar organizasyonlarına yeniden başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiği konuşmasında, ilçesinde görev yapan muhtarların kendilerinin en yakın çalışma ve yol arkadaşları olduğunu belirtti.

"MUHTARLARIMIZ GÖNÜLLÜ HİZMET ELÇİLERİMİZ"

Muhtarların yapılan çalışmaları vatandaşlara anlatan gönüllü hizmet elçileri olduğunu belirten Başkanımız; "Muhtarlarımızı belediyemizin yaptığı hizmetleri vatandaşımıza en doğru ve en yalın şekilde anlatan belediye çalışanlarımızla bütünlük oluşturan, gönüllü hizmet elçilerimiz olarak görüyorum." dedi.

"İLÇEMİZİ DAHA GÜZEL GÜNLERE TAŞIYACAĞIZ"

Sarıçam`da kent ve kırsal ayrımı yapmaksızın bugüne kadar muhtarlarla her zaman el ele, kol kola çalıştıklarını belirten Başkanımız Uludağ sözlerine şöyle devam etti " Sizlerle gönül bağımız her zaman bir oldu. Sarıçam ilçemizin daha güzel hale gelmesi için hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Ben inanıyorum ki bu birlikteliğimizi her zaman devam ettirerek ilçemizi daha güzel günlere taşıyacağız." diye konuştu.

Sarıçam Muhtarlar Birliği Başkanı İsmail Günder`in bir teşekkür konuşması yaptığı iftar yemeği çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü