SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKANLA KENDİN GÖRÜŞ

02 Aralık, 2015

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’dan yeni bir uygulama
Haftada 3 gün Sarıçamlıyı dinliyor
 
Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, yeni bir uygulama başlatarak, haftanın 3 günü vatandaşları 3 katta bekleme alanında kurulan masalarda kabul ediyor. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Bilal Uludağ, onların sorunlarını, isteklerini dinleyip çözüm üretmeye çalışıyor.
 
Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri gerçekleştirilen Halk Günü’nde “Başkanla kendin görüş” sloganıyla hareket edilerek 07.30 ile 09.00 arasında  Başkan Bilal Uludağ, vatandaşların sorun ve taleplerini bizzat dinliyor.  Oldukça sıcak ve samimi ortamda geçen görüşmelerde vatandaşlar, istek ve taleplerini Başkan Uludağ`a birinci ağızdan ulaştırma imkânına da kavuşmuş oluyor.
 
İletişim ve diyaloğa büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Bilal Uludağ,”  Belediyemizde vatandaşlarımızla bire bir görüşme imkanı bizler içinde iyi oluyor. Kendilerinin sorunlarını dinliyor ve elimizden geldiğince çözmeye çalışıyoruz. Bundan sonra artık Pazartesi-Çarşamba ve Cuma günleri belirlenen saatlerde  vatandaşla görüşme geleneğimiz sürecek.”dedi.
 
ULUDAĞ, "VATANDAŞLARIMIZIN SORUNUNU KENDİ SORUNUMUZ OLARAK GÖRÜYORUZ"
 
Katılımcı yerel yönetim ve sosyal belediyeciliğin gerekliliği olan halkla sürekli iletişim gerçeğini hiçbir zaman göz ardı etmediklerini anlatan  Bilal Uludağ,  katılımcı ve şeffaf belediyecilik anlayışından ödün vermeden çıktıkları hizmet yolunda belediye kapılarının tüm vatandaşlara açık olduğunu ifade etti.
 
Bilal Uludağ, her zaman “Vatandaşın sorunu bizim sorunumuzdur” ilkesinden yola çıkarak kendilerine iletilen her türlü sorun, istek ve talepleri,imkânları ölçüsünde çözmeye gayret gösterdiklerini ifade etti. Uludağ,” Bu görüşmelerimizde halkımızla iç içe olmanın, onların sıkıntılarına çözüm üretmeninin mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın sorununu kendi sorunumuz olarak görüyoruz. Yaptığımız  görüşmelerde sıkıntıları çözmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bugüne kadar bu anlayışla hizmet ettik, bundan sonrada aynı düşünce doğrultusunda hizmet etmeye devam edeceğiz”diye konuştu.
 
Bilal Uludağ, konu hakkındaki düşüncelerini ise şöyle dile getirdi :
 
“Vatandaşlarımızdan gelen taleplere göre bir yandan sorunlara çözüm üretirken, diğer yandan da vatandaşlarımızın bizlerle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendirme imkânı buluyoruz. Belediye olarak, karar mekanizmasına vatandaşlarımızı da dâhil ederek, hizmet üretiyoruz ve üretmeye devam edeceğiz. Hizmet üretirken birinci önceliğimiz insan odaklı hzimet anlayışıdır. Dualarını ve desteklerini aldığımız hemşehrilerimizle istişareye önem veriyoruz. Halkımızla bir araya gelmeye ve onların düşüncelerini almaya devam edeceğiz"
© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü