SARIÇAM BELEDİYESİ

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN BİLAL ULUDAĞ`IN 10 KASIM MESAJI

10 Kasım, 2021

Belediye Başkanımız Sayın Bilal Uludağ, Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün ebediyete intikalinin 83. Yılı nedeni ile bir mesaj yayımladı. Başkanımız mesajında Atatürk`ü anlamanın yolunun, hiçbir zaman ümitsizliğe düşmeden, en zor anlarda bile olamaz denilenleri olur hale getirmekten, başarılamaz denilenleri başarmaktan geçtiğine vurgu yaptı.
"TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ SONSUZA KADAR BAĞIMSIZ VE ÖZGÜR KALACAKTIR"
Her 10 Kasım`da, her zamankinden biraz daha fazla artan özlem ve hasretle anarak, onun yokluğunu ve eksikliğini millet olarak hep aradıklarını belirten Başkanımız Sayın Bilal Uludağ, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devletinin, sonsuza kadar bağımsız ve özgür bir şekilde yaşayacağının altını çizdi.
"ÖMRÜ BOYUNCA BU MİLLETE ÖNDERLİK ETMİŞTİR"
‘Hayatını bu milletin istikbaline adayan vatanın istiklal ve bağımsızlığını her şeyin üzerinde tutan eşsiz karakterin adı Atatürk`tür.’ diyen Başkanımız sözlerine şöyle devam etti  ‘Gazi Mustafa Kemal Atatürk, fedakârlığı, cesareti ve şehadeti canından aziz bilen iradesi ile ömrü boyunca bu millete önderlik etmiştir. O günün şartlarında yedi düvele karşı ortaya koyduğu destansı mücadelenin ardından, hayata geçirdiği devrimleri, çağdaş düşüncesi ve ileri görüşü ile ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşması için üstün bir gayret sergilemiştir. Ömrünü milletinin istikbaline adayan Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ü ölüm yıldönümünde, aradan geçen 83 yılda her geçen gün artan bir özlem, minnet ve saygı ile yâd ediyorum’
© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü