BELEDİYE MECLİSİNDE ENCÜMEN VE KOMİSYONLAR BELİRLENDİ

05 Nisan, 2017

Sarıçam Belediye Meclisinde Encümen ve komisyonlar belirlendi

Sarıçam Belediye Meclisi 2017-2018 çalışma döneminin encümen ve komisyon üyeliği seçimlerini yaptı. Meclis Başkan Vekili Bilal Güngörmüş, Encümen ve komisyon üyeliklerine seçilenleri kutlayarak, başarılı bir dönem geçirmeleri dileğinde bulundu.

Sarıçam Belediyesi Meclisi Nisan ayı oturumu Başkan Bilal Uludağ’ın MHP’nin kurucu Lideri merhum Alparslan Türkeş’i anma törenlerine katılmak üzere Ankara’ya gitmesi nedeniyle, Başkan Vekili Bilal Güngörmüş’ün tarafından yönetildi. Güngörmüş, Başbuğ Türkeş’i bir kez daha saygı, sevgi ve rahmetle andıklarını belirterek oturumu açtı.

2016 Mali Yılı Faaliyet Raporu da kabul edildi

Sarıçam Belediye Meclisinin Nisan ayı toplantısında görüşülen maddeler arasında yer alan 2016 Mali Yılı Denetim Komisyonu Raporu ve Faaliyet Raporları oy birliğiyle kabul edildi. Daha sonra ise gündemde bulunan Encümen ve 11 Komisyon üyeleri için seçimler yapıldı.

Kapalı oylama ile yapılan seçimler sonucunda ise Encümen üyeliklerine MHP meclis üyeleri Melahat Ongun, İbrahim Yavuz ve Halil Özdemir seçildiler.  Daha sonra 11 komisyon üyelikleri için seçimlere geçildi. MHP ve AK Parti meclis grupları tarafından belirlenen üyelerin isimleri açık oylama sonucunda kabul edildi.

MHP Meclis üyesi Yusuf Sineren, gündem dışı söz alarak partilerinin kurucusu merhum liderleri Başbuğ Alparslan Türkeş’i ölümünün 20. yılında saygıyla andıklarını ifade ederek, 4 Nisan 1997 günü yaşamını yitiren Alparslan Türkeş’in hayatını anlattı ve konuşmasının ardından ise Türkeş için dua edildi.

Seçimleri değerlendiren Meclis Başkan Vekili Bilal Güngörmüş, merhum Alparslan Türkeş’i bir kez daha saygı ve rahmet ile andıklarını belirterek meclis üyelerine seçimler nedeniyle teşekkür ederek, başarılı bir dönem geçirmeleri dileğinde bulundu.