SARIÇAM BELEDİYESİ

BELEDİYE`MİZDEN ÇOCUK OYUNLARI SPOR ŞENLİĞİ

26 Eylül, 2022

Yaz boyu açtığı onlarca branşta, binlerce çocuğa sportif kurs veren Belediyemiz, yaza unutulmaz bir etkinlikle veda ediyor. 10 Eylül Cumartesi günü saat 14:00`da başlayacak etkinlik Çukurova Üniversitesi Futbol Sahasında gerçekleştirilecek.

`Spor Kenti Sarıçam` sloganı ile sportif faaliyetlerine devam ederek yaza unutulmaz bir etkinlikle veda ediyor. Okulların açılmasına sayılı günler kala gerçekleştirilecek olan organizasyonda, birbirinden renkli oyunlar, palyaço sihirbaz, buble show, yüz boyama gösterileri ve geleneksel oyunlar gibi birçok etkinlik gerçekleştirilecek.

"ÇOK VERİMLİ BİR YAZ DÖNEMİ GEÇİRDİK"

Etkinlik hakkında konuşan Başkanımız Bilal Uludağ, 2022-2023 eğitim öğretim yılı öncesi gerçekleştirecekleri spor şenliğine tüm öğrencileri davet etti. Yaz boyunca onlarca sportif faaliyetlerle binlerce öğrenciye farklı dallarda kurslar verdiklerini belirten Başkanımız Uludağ, 10 Eylül Cumartesi günü saat 14:00`da başlayacak etkinlikle sezonunun finalini çocuklar için unutulmaz kılmak istediklerini belirtti. Kendileri için çok verimli bir dönemi tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkanımız Uludağ sözlerine şöyle devam etti "Yavrularımız yaz boyunca, açtığımız kurslarda eğitim gördüler, kendilerini geliştirdiler. Hem onlar, hem aileleri hem de bizler için gayet verimli geçen bir yaz sezonunu geride bırakıyoruz. İstedik ki bu kadar verimli geçen bir yaz tatilinin ardından çocuklarımız için de unutamayacakları bir final olsun. Bu kapsamda çocuk oyun alanları ile sihirbaz, kukla gösterileri, palyaço ve yüz boyama, wantrolog, kuşaklar buluşuyor yarışmaları ve sürpriz hediyelerden oluşan bir program hazırladık. Programımıza çocuklarımız aileleri ile katılarak gönüllerince eğlenebilecekler" diye konuştu.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü