SARIÇAM BELEDİYESİ

BELEDİYEMİZ ASFALTTA REKORA KOŞUYOR

15 Kasım, 2021

Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler, Başkanımız Sayın Bilal Uludağ’ın talimatları doğrultusunda başlattığı asfalt hamlesine hız kesmeden devam ediyor. Ekipler planlamalar doğrultusunda İlçemizin birçok noktasında sıcak asfalt çalışmasını sürdürüyor.

Belediyemiz 1. Etap asfaltlama çalışmaları kapsamında 40 bin ton asfaltın kullanılacağı asfaltlama hedefine adım adım ilerliyor ve ekiplerimiz kentin doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine her bölgesinde aralıksız çalışma yürütüyor.

Ekiplerimiz Ertuğrul Gazi Mahallesi`nde asfaltlama çalışmasının ardından mahalledeki yol çizgi çalışmalarını da tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sundu.

"2022 YILI SONUNA KADAR SARIÇAM`DA ASFALTSIZ YOL KALMAYACAK"

Ertuğrul Gazi Mahallesi`nde asfalt çalışması ve yol çizgi çalışmalarını tamamladık. Başkanımız Bilal Uludağ, 2022 yılı sonuna kadar Sarıçam ilçesinde asfalt sorunu kalmayacağını belirtti.

Yapılan planlama doğrultusunda ilçemizde çalışmalara aralıksız devam ettiklerini belirten Belediye Başkanımız Sayın Bilal Uludağ sözlerine şöyle devam etti " İlçemizde hız kesmeden devam eden asfaltlama çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Merkezden kırsala ayrım yapmaksızın eşit hizmet götürüyoruz. Balcalı, Esentepe Mahallesi, Yeşiltepe, Beyceli, İncirlik, Orhangazi ve Sarıçam Mahallemiz `in ardından Ertuğrul Gazi Mahallemizin toplam 13 sokağında, 1.763m uzunlukta, 12.341m2 alanda asfalt ve yol çizgi çalışmasını tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine sunduk. Daha modern bir Sarıçam için, önümüzdeki yılsonuna kadar ilçemizde asfaltsız yol bırakmayacağız."

 

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü