SARIÇAM BELEDİYESİ

BELEDİYEMİZDEN EV VE İŞ YERLERİNE TAKVİM DAĞITIMI

30 Aralık, 2015

Sarıçam Belediyesi tarafından yaptırılan 2016 yılı takvimi, bünyesinde kurulu bulunan Turkuaz Tim ekipleri tarafından ilçede bulunan tüm ev ve iş yerlerine dağıtılıyor. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçelerinde bulunan 30 binin üzerinde ev ve işyerlerine takvimlerin planlanan sürede ulaştırılacağını söyledi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Turkuaz Tim tarafından oluşturulan 2 ayrı ekipte toplam 10 kişi ile takvim dağıtımların sürdüğünü belirterek, ”Takvim dağıtımına 16 Aralık 2015 tarihinde başlandı. Ekiplerimiz dağıtımlarını titiz bir çalışma ile sürdürüyor. Yapılan planlama doğrultusunda 2016 Ocak ayının ilk haftası sonuna kadar dağıtımlar tamamlanmış olacak.  Sarıçam Belediyesi olarak ilçemiz için gece gündüz çalışıyoruz.  Bu anlamda verdiğimiz bütün vaatleri yerine getiriyor ve yeni projeler üretiyoruz. “dedi.

Dağıtım işini yürüten Turkuaz Tim ekip şefi Kemal Ümütçü ise dağıtımların sürdürüldüğünü, son olarak ise Beyceli Mahallesindeki dağıtımının tamamlandığını belirtti. Ümütçü,  planlama doğrultusunda Osmangazi, Remzi Oğuz Arık, Boynuyoğun mahalleleri ile devam edileceğini, hedeflenen süreçte ise dağıtımın tüm mahallelerde tamamlanacağını ifade etti.

 

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü