BELEDİYEMİZDEN KONYA`YA ÜCRETSİZ OTOBÜS

25 Mayıs, 2016

Cuma günü 10.00’da Bayrak Parkı önünden kalkacak

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, 27 Mayıs Cuma günü Konya`da oynanacak olan ve Süper Lig`e çıkacak takımın belli olacağı karşılaşma için Sarıçamlı Adana Demirsporlulara ücretsiz otobüs kaldırılacağını açıkladı.

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Adana Demirspor – Alanya Spor arasında Konya’da oynanacak olan karşılaşma için Sarıçam’da oturan taraftarlardan gelecek talep doğrultusunda sayıya göre ücretsiz otobüs kaldırılacağını söyledi. Bilal Uludağ, Konya’ya gidecek olan Sarıçamlı taraftarların 26 Mayıs 2016 Perşembe günü (Yarın-Bugün) saat 17.00’a kadar Sarıçam Belediyesi Turkuaz Masaya müracaat etmeleri gerektiğini ifade etti.

YİNE DEV EKRAN KURULACAK

Uludağ,”27 Mayıs Cuma akşamı Konya`da oynanacak karşılaşmaya gidecekler için otobüsler Sabah saat 10.00’da Bayrak Parkı önünden kalkacak. Ayrıca maça gidemeyenler içinde yine dev ekran yine Otoban kavşağı Senem market yanında kurulacak. Adana Demirspor’umuza Cuma günü oynayacağı maçta Süper lig yolunda başarılar diliyorum. ”dedi.