SARIÇAM BELEDİYESİ

BU HAFTAKİ KONUKLARIMIZ GÜLTEPE MAHALLESİ SAKİNLERİ

10 Mart, 2016

Başkan Uludağ, “Sizin görüşleriniz bizim için önemli”

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın bu haftaki mahalle toplantısında Gültepe Mahallesi sakinlerini ağırladı. Başkan Bilal Uludağ,  vatandaşların istek ve sorunlarını dinleyerek, “Sizlerin görüşleri bizim için önemli.  Bizim yaptığımız hizmetlerin haricinde nerede eksikliklerimizin bulunduğunu görmek ve çözüm noktasında ne yapmamız gerektiğini bulmaktır. Bu nedenle bu toplantıları sizlerle yapmak önemli.” dedi.

Belediyede gerçekleştirilen toplantıya Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın yanı sıra Başkan Yardımcısı ile Basın yayın Halkla İlişkiler ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü katıldı. Bilal Uludağ,”  Bu toplantılarımızda mahalle sakinlerinin yaşadıkları sıkıntıları ve sorunları dinliyoruz.  Çözüm üretme konusunda birlikte hareket etmek istiyoruz. Bizim yaptığımız hizmetlerin yanı sıra eksik kalan ve göremediklerimizi bu toplantılarda duyuyor ve gerekenlerin yapılması için notlar alıyoruz. İlk etapta yapılabilecek olanları kısa sürede de çözüme ulaştırıyoruz.”  dedi.

KAPALI SEMT PAZARI AÇILACAK

Başkan Bilal Uludağ, çalışmalarını planlı bir şekilde yürüttüklerini belirterek,  2016 yılında hizmetlerin üzerine daha çok koyarak yapacaklarını ve yeni projeler üretmeye devam edeceklerini ifade etti. Uludağ,” Gültepe Mahallemiz de birçok hizmetlerimiz oldu. Olmaya da devam edecek. Çok yönlü kullanılabilecek Kapalı Semt Pazarı bitmek üzere. Burayı belirli günlerde Pazar yeri, boş günlerde ise spor ve değişik etkinliklerde kullanılabilecek.  Çok kısa süre içerisinde de açmayı planlıyoruz. Sarıçam İlçemizi sizlerin de katkılarıyla daha ileriye nasıl götürebiliriz onun çabası içindeyiz.  Sizlerin de bildiği gibi biten projelerimizin yanı sıra, devam projelerimiz de var. İlçemizin sorunlarını yakından biliyoruz ve elimizdeki tüm imkânları seferber ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. “ diye konuştu.

Gültepe Mahallesi sakinleri ise Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın yaptığı hizmetlerden memnun olduklarını belirterek, “ Başarılı çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Mahallemize yapmış olduğunuz hizmetler için teşekkür ederiz. Özellikle Kapalı Semt pazarının açılacak olması bizim için çok önemli bir hizmet” dediler.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü