SARIÇAM BELEDİYESİ

ÇAMLICA MAHALLESİ KİLİT PARKE YOL ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ

06 Eylül, 2016

Sarıçam Belediyesi Çamlıca Mahallesi kilit parke yol çalışmalarında sona gelindi

Başkan Uludağ, çalışmaları yerinde inceledi

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçelerine bağlı Çamlıca mahallesine giderek burada bir süre önce başlanan parke yol çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Bilal Uludağ, hizmetlere ara vermeden çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, daha önce planlandığı gibi Çamlıca mahallesinin yollarının parke taşı döşeme çalışmalarına başlandığını ve sona gelindiğini söyledi.

İlçeye bağlı Çamlıca mahallesine giden ve kısa bir süre önce yapım çalışmalarına başlanan kilit parke yol çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Bilal Uludağ, muhtar Sadettin Civan ve vatandaşların ilgisiyle karşılaştı. Yapılan çalışmaları gezerek ilgililerden bilgi alan ve talimatlar veren Bilal Uludağ, buradaki bütün yolların büyük bölümünün kilit parke olarak yapılacağını ifade etti.

BİZDE HİZMETTE AYIRIM OLMAZ  

Uludağ,”Çamlıca mahallemizde çalışmalara başlandı ve hızla devam edecek. Kilit parke döşemesinin yanı sıra bazı yerlere gerektiğinde asfaltta yapılacak. Bu güne kadar ki, hizmetlerimizde kesinlikle ayırım yapmadık. Başladığımız bu çalışmalarımızı hız kesmeden devam ettirip en kısa sürede bitireceğiz. Bizler hizmet için seçildik ve her zaman da vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz. ”dedi.

Bu arada Başkan Bilal Uludağ, mahalle içinde kendisine eşlik eden vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmedi. Uludağ, karşılaştığı çocuklarla da sohbet edip onlara hediye verirken,  köy muhtarı Sadettin Civan ve vatandaşlar, köylerine yapılacak olan yol hizmetinin önemine vurguladılar. Muhtar Civan ve vatandaşlar ”Başkanımız Bilal Uludağ’a teşekkür ediyoruz. Allah işini rast getirsin. Şimdiye kadar köyümüze böyle güzel bir hizmet olmadı. Yollarımız bitince artık toz toprak ve çamurdan kurtulmuş olacağız.”dediler.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü