SARIÇAM BELEDİYESİ

ÇANAKKALE’YE MİNNET YOLCULUĞUNDA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİMİZİ ÇANAKKALE’YE UĞURLADIK

10 Mart, 2015

Başkan Uludağ şehit ve gazilerimizi Çanakkale’ye yollamanın gururunu yaşıyoruz manevı duyguların en üst seviyeye çıktığı Çanakkale’de ecdadımızla atalarımızla buluşup onlar için dualar ediyoruz.

 Türkiye Harp Malulu Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Melahat Ongun Başkanımız Bilal Uludağ’ın düzenlediği Çanakkale gezisine Şehit yakınları ve Gazilerimizi yollamasının gururunu yaşıyoruz.Başkan Uludağ’ın bu jesti  biz şehit ailelerini ve gazilerimizi çok mutlu etti ve duygulandırdı bir şehit annesi olarak bizleri mutlu etti. Vatanımızın ne şartlar altında bugünlere geldiğini görmek için bizleri Çanakkale’ye yollayan Başkanımız Bilal Uludağ’a Şehit Aileleri ve Gazilerimiz tek tek teşekkür ederek allah razı olsun başkanımızdan dediler.
Başkan Uludağ; bu toprakların kolay kazanılmadığını atalarımızın  yüz yıl önce ne bedellerle bu vatanın bizlere emanet edildiğini görüp anlamak için gençlerimizin yeni yetişen neslin ejdadımızı daha iyi tanıması için bu tür etkinlikleri sürekli düzenleyeceğiz dedi.
25 Nisana kadar her hafta Salı ve Cuma günleri Çanakkale’ye seferlerin düzenli olarak süreceğini kaydeden başkan Uludağ projemize destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim dedi.

 

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü