SARIÇAM BELEDİYESİ

CERENLİ KÖYÜNE 25 BİN METREKÜP ASFALT VE KİLİT PARKE YAPILIYOR

13 Temmuz, 2015

Muhtar Güner,”Köy tarihinde böyle hizmet görmedi”

Büyükşehir yasasıyla birlikte Sarıçam İlçesine mahalle olarak bağlanan Cerenli Köyü Muhtarı Eyyüp Güner, Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür etti. Eyyüp Güner, köylerinin kuruluş tarihinden bugüne kadar böyle bir hizmet almadığını belirterek,”Başkanımız Bilal Uludağ’a teşekkür ediyoruz. Köyümüzün yolları baştan aşağı yapılıyor.”dedi Başkan Bilal Uludağ ise, hizmette sınır tanımadıklarını, seçildikleri günden itibaren köy ve mahalle ayırımı yapmadan çalıştıklarını söyledi.

İlçeye bağlı Cerenli Köyüne giden ve yapılan asfalt ve kilit parke yol çalışmalarını yerinde inceleyen Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Köy Muhtarı Eyyüp Güner ve vatandaşların ilgisiyle karşılaştı. Köy içinde yapılan bütün çalışmaları gezen ve talimatlar veren Başkan Bilal Uludağ, toplamda 25 bin metreküp, asfalt ve kilit parke yol ve bordür yapımının en kısa sürede bitirileceğini ifade etti.

HİZMETTE AYIRIM YAPMIYORUZ

Bilal Uludağ, yapılan hizmetlerde kesinlikle ayırım yapmadıklarını da dile getirerek,”Göreve başladığımız andan itibaren hız kesmeden çalışmalarımızı yürütüyoruz. Cerenli köyü de bunlardan biri. Burada yeni yollar açıldı ve çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. En kısa sürede de tamamlanacak. Bizler hizmet için varız ve her zaman vatandaşımızın yanındayız.”diyerek onlarla birlikte sıcak asfalt dökümünü kontrol etti.

Bu arada Başkan Uludağ, köy içinde kendisine eşlik eden vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmezken, onlara birer şapka hediye etti. Muhtar Eyyüp Güner ve köylüler,”Yapılan hizmetlerden çok memnunuz. Bunu hayal bile edemezdik. Ama gerçek oldu Başkanımız Bilal Uludağ’a teşekkür ediyoruz. Allah işini rast getirsin. Köyümüz daha önce böyle bir ilgi ve hizmet görmedi. Artık yollarımız bitince ayaklarımız çamurdan kurtulacak. Size minnettarız.”dediler.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü