SARIÇAM BELEDİYESİ

CUMHUR İTTİFAKINDAN SARIÇAM`DA GÖVDE GÖSTERİSİ

18 Mart, 2024

CUMHUR İTTİFAKINDAN SARIÇAM`DA GÖVDE GÖSTERİSİ

Yaklaşan yerel seçimler öncesi seçim çalışmalarına hız veren Cumhur İttifakı adayları, hafta sonunda Sarıçam’a adeta çıkarma yaptı. Cumhur İttifakı Adana Büyükşehri Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Sarıçam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ’ ve geçmiş dönem T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Eski Bakanı Derya Yanık’ında eşlik ettiği ziyaretlerin ardından gerçekleştirilen seçim ofisi açılışı Cumhur İttifakının adeta gövde gösterisine dönüştü.

İlçenin dört bir yanında seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Sarıçam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ’ın Elif Su Uludağ Caddesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerine, Cumhur İttifakı Adana Büyükşehri Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Ak Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi Sarıçam İlçe Yönetimi, Ak Parti Osmaniye Milletvekili ve geçmiş dönem T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Eski Bakanı Derya Yanık’ta eşlik etti.

Ziyaretlerde vatandaşlarla yakından ilgilenen ve onlarla bir süre sohbet eden Başkan Uludağ ve beraberindekiler daha sonra Sarıçam İlçesi Yürekli ve Dağcı Mahallelerinde Seçim Koordinasyon Merkezlerinin (SİM) açılışına katıldı. Her iki açılışta da vatandaşlar tarafından meşale gösterileri ile kurbanlar kesilerek ve davul zurna eşliğinde karşılanan adaylara burada da vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Açılışta bir konuşma yapan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, göreve geldikleri ilk günden itibaren, oy kaygısı gütmeden ilçenin her noktasına eşit hizmet anlayışı ile hizmet götürdüklerini belirtti. Başkan Uludağ konuşmasında, her geçen gün gelişen ve değişen vizyonu ile Adana`nın parlayan yıldızı olmayı hak eden Sarıçam İlçesi için “Sen, ben, o yok. Biz varız.” Anlayışından yola çıkarak, geleceğin Sarıçamını inşaa etmek istediklerini söyledi.

“CUMHUR İTTİFAKINA SARIÇAM’DAN VERİLECEK GÜÇLÜ DESTEK ADANA’DA YENİ BİR BAŞLANGICIN MİLADI OLACAKTIR”

Başkan Uludağ konuşmasında “ Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ilçemizin her noktasına, merkezden kırsala her zaman eşit hizmet götürdük. Yaptığımız bu hizmetlerde oy kaygısı gütmeden, ‘Sen, ben, o yok. Biz varız.’ Anlayışımızla ayırmadan ayrıştırmadan birliğimizin gücü ile çalıştık” dedi.

Başkan Bilal Uludağ konuşmasını şu sözlerle tamamladı “  İki dönemdir bizlere yoğun teveccüh gösteren değerli hemşehrilerime bu teveccühleri ve destekleri için minnettarım. Sizler bizlere bugüne kadar hep destek oldunuz, bizlerde Cenab-ı Allah’a hamdolsun ki sizlere mahcup olmadık ve karşınıza, başımız dik, alnımız ak bir şekilde çıkmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bugünde sizlerden aldığımız bu destekle Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığında Adayımız Sayın Fatih Mehmet Kocaispir ve Sarıçam’da ise Adayınız olarak kendime desteklerinizi istiyorum. Biliyorum ki bugün buradan, Sarıçam’dan Cumhur İttifakına vereceğimiz güçlü destek, 31 Mart günü hem ilçemizde hem de Adana’da yeni bir başlangıcın miladı olacaktır” diye konuştu.

Daha sonra Cumhur ittifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Ak Parti Osmaniye Milletvekili ve geçmiş dönem  Aile ve Sosyal Hizmetler Eski Bakanı Derya Yanık’ında birer konuşma yaptığı Seçim Koordinasyon Merkezlerinin (SİM) açılışı, kesilen kurdela töreni ile sona erdi.

 

 

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü