SARIÇAM BELEDİYESİ

DÜNYA VE AVRUPA ŞAMPİYONU FATİH KAMUZ’DAN BAŞKAN ULUDAĞ’A ZİYARET

13 Ekim, 2016

Dünya ve Avrupa Şampiyonu Fatih Kamuz’dan Başkan Uludağ’a ziyaret

Bulgaristan’da Bilek Güreşinde Şampiyon oldu

Sarıçam Belediyesi’nin de maddi ve manevi destekler verdiği Milli Bilek güreşçisi Fatih Kamuz,  Bulgaristan’da yapılan Dünya Şampiyonasında büyük bir başarıya imza atarak 55 kiloda sağ ve sol kolda altın madalya kazandı. Dünya şampiyonu olan Fatih Kamuz,  kendisine her zaman destek olan Başkan Bilal Uludağ’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Bilal Uludağ, ilçelerinde spor yapan Fatih Kamuz’u başarılarından dolayı kutladı ve her zaman destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Başkan Bilal Uludağ’ı makamında kazandığı altın madalyalarla ziyarete gelen Dünya Şampiyonu Fatih Kamuz,  Bulgaristan’ın Sofya kentinde 1-10 Ekim 2016 tarihlerinde düzenlenen Dünya Şampiyonası’nda sağ ve sol kolda birincilik kazanarak ülkesini, Adana’yı ve Sarıçam’ı başarı ile temsil ettiğini belirterek,” Dünya şampiyonluğunu ülkeme kazandırdığım için çok mutluyum. Daha çok çalışarak ülkeme başarılar getirmeye devam edeceğim. Sizlerin desteği benim için önemli. Dünya şampiyonasında da yüzünüzü kara çıkarmadığım ve madalyalar kazandığım için mutluyum. Bana göstermiş olduğunuz ilgi ve destek nedeniyle çok teşekkür ederim. “dedi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,“Önce Türkiye daha sonra Avrupa ve ardından Dünya şampiyonasında Ülkemizi ve Adana’yı başarı ile temsil edip madalyalar kazandın. Seni tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Bizde Sarıçam Belediyesi olarak her yanında olduk ve destek verdik.  Milli forma altında ülkemizi başarı ile temsil edip altın madalyalar kazandın. Seni kutluyor ve bundan sonra da başarılara imza atmanı diliyorum.” dedi.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü