SARIÇAM BELEDİYESİ

EKİPLERİMİZ CAMİLERİ DÜZENLİ OLARAK TEMİZLEMEYE DEVAM EDİYOR

12 Kasım, 2018

Başkan Uludağ, “101 Camimizde temizlik yapılıyor, sıcak su akıyor”

Sarıçam Belediyesi tarafından yaklaşık 3 yıl kadar önce kurulan Cami Temizlik Ekibi ilçede bulunan 67 mahalledeki 101 adet camiyi düzenli aralıklarla temizlenmeye devam ediyor. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Cami temizlik ekibinin kurulduğu günden itibaren çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini söyledi.  Bilal Uludağ  “Ekiplerimiz belirlenen aralıklarla ilçemizde bulunan camilerin temizliğini yapıyorlar. Ayrıca her camiye güneş enerjisi de taktırdık. Tüm camilerimizde 24 saat sıcak su mevcut.” dedi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçelerine bağlı 67 mahallede bulunan bütün camilerin genel temizliğinin belirlenen aralıklarla yapıldığına dikkat çekerek, temizlik denildiği zaman sadece maddi temizliğin anlaşılmayacağını,  tüm temizlik türlerini içerisinde barındırdığını söyleyerek, ilçe halkının daha rahat bir ortamda ibadetlerini yapmaları için çalıştıklarını ifade etti. 

Başkan Uludağ, ilçe halkının camilerde daha temiz bir ortamda ibadetlerini yapma imkânına kavuşmaları için ekiplerin cami içinde ve dışında temizlik yaptıklarını da belirterek, “Camilerimizde detaylı bir şekilde temizlik yapılıyor. Dinimizde temizliğin çok büyük bir önemi var. Bu nedenle ilçemizde bulunan camilerimizi temizliğini kurduğumuz ekibimizle aralıksız sürdürüyoruz. Temizliğin dışında sıcak su temini için camilerimize de güneş enerjisi taktırdık. Yine bazı camilerimizden gelen istek doğrultusunda onarım işlerini de gerçekleştirerek eski olan halıları yeniledik. Ayrıca birçok camimizde de yerden ısıtması sistemini kurduk.” diye konuştu.

Yapılan bu uygulamalar nedeniyle çok memnun olduklarını anlatan mahalle sakinleri Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a ve ekibine verdikleri bu güzel hizmet nedeniyle teşekkür ettiler.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü