SARIÇAM BELEDİYESİ

EL ELE VERİP SARIÇAM’I CAZİBE MERKEZİ YAPACAĞIZ

25 Mayıs, 2015

HÜSEYİN SÖZLÜ VE BAŞKAN ULUDAĞ SARIÇAMLI MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİLER

 

EL ELE VERİP SARIÇAM’I CAZİBE MERKEZİ YAPACAĞIZ

 

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü  Sarıçam’ın geleceğini muhtarlarla masaya yatırdı.

Başkan Sözlü ; Sarıçam’ın merkezinde bir sel felaketi oldu ancak biz 3-4 aylık belediye başkanıyken meydana geldi Bilal beyle birlikte sel felaketine maruz kalan aileleri görünce yüreğimiz burkuldu Sarıçam’ın kanayan yarası Bucak deresinin ıslahı için düğmeye bastık. son baharın ilk yağmurları yağarken bucak deresini ıslahını bitireceğiz.

 

Sarıçam ve Yüreğir’i içerisine alan ana buruk kollektörünüde bitirip vatandaşımızın hizmetine sunacağız Sarıçam bölgesinde şehircilik adına birçok projeyide  hayata geçireceğiz. Bölgede ilk etapta nitelikli ve vatandaşlarımızın rahat bir şekilde yaşayabileceği konutlar inşaa edeceğiz İstanbul standartlarını Sarıçam’a taşıyıp bu bölgeyi cazibe merkezi haline getirip buradaki çalışan esnaflarımızında istihdamın ve gelir seviyelerinde artmasının önünü açmış olacağız.

 

Büyükşehir ve Sarıçam Belediyesi olarak Hemşehrilerimize laik olmaya en iyi  hizmet sunmaya gayret göstereceğiz.

Başkan Uludağ’da Sarıçam’da birçok dev projenin en kısa zamanda hayata geçirileceğini vurguladı bucak deresinin temelini attık 30 mayıs 2015’de temellerini atacağımız Bayrak parkı, Sarıçam kültür merkezi, Ana bacılar konuk evi, Gültepe ve Orhangazi mahallesi kapalı semt pazarı, Çanakkale şehitler anıtı halkımıza kazandıracağız. mahalle muhtarlarımızında sorunlarını biliyoruz bunları en kısa süre içinde çözümlendireceğiz, asfaltsız mahallelerinde en kısa zamanda hızlandıracağız.

Başkan Uludağ; Toplantıya iştirak eden Büyükşehir Belediye Başkanım Sayın Hüseyin Sözlü’ye ve muhtarlarımıza teşekkür ederim. dedi

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü