ENGELLİ GİRİŞİMCİLİK KURSU MEYVELERİNİ VERMEYE BAŞLADI

20 Haziran, 2018

5 engelli vatandaş için sunulan proje hayata geçiyor

Sarıçam Belediyesi tarafından KOSGEB destekli açılan Girişimcilik Kurslarını başarı ile tamamlayan 5 engelli vatandaş için hazırlanan “İşyeri Açma” projesi kabul edildi. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, İŞKUR tarafından da onaylanan proje sonunda Engelli vatandaşların 2 Mini Market olmak üzere Ev yemekleri, Hazır giyim ve Sıcak yemek alanlarında işyeri açma imkânına kavuşacaklarını ifade etti.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  5 Engelli vatandaş için sunulan projenin kabul edilmesinin ardından kısa sürede hayata geçirileceğini belirtti. Bilal Uludağ,  İstihdam oluşturmak amacıyla düzenlenen Girişimcilik kursunu başarı ile tamamlayan engelli vatandaşlar için belediyenin hazırladığı işyeri açma projesinin kabul edilmesinin sevindirici olduğuna dikkat çekerek,”Bu 5 engelli vatandaşımız kendi işyerlerini Sarıçam İlçemiz de açacaklar. Bu işyerlerinde 2 Mini Market olmak üzere Ev yemekleri, Hazır giyim ve Sıcak yemek alanlarında hizmet vererek aile ekonomisine ve aynı zamanda istihdama katkı sağlayacaktır. Engelli kardeşlerimize hayırlı olsun." dedi.