SARIÇAM BELEDİYESİ

GÜLTEPE-ORHANGAZİ KAPALI SEMT PAZARININ ÇATISI TAMAMLANDI

07 Aralık, 2015

SARIÇAM’DA İKİ PROJEDE DAHA SONA GELİNDİ

Sarıçam Belediyesi tarafından bir süre önce yapımına başlanan Gültepe ve Orhangazi Kapalı Semt Pazarının çatı montajları tamamlandı. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, daha önce vaat edilen projeleri arasında yer alan kapalı semt pazarında sona gelindiğini belirterek, 2017 yılı sonuna kadar kapalı yapılması planlanan semt pazarlarının bitirileceğini söyledi.

Başkan Bilal Uludağ, daha önce de söz verdikleri gibi Bayrak Parkı ve Çanakkale Şehitler Anıtını bitirildiğini ve Sarıçamlıların hizmetine sunduklarını anlatarak, ”Bunların ardından geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Gültepe- Orhangazi Kapalı Semt Pazarlarının büyük bir bölümü tamamlandı. Sarıçamlı hemşerilerimizin daha rahat bir ortamda pazar alışverişini yapabilmesi için modern Kapalı Semt pazarlarını yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. yapıyoruz. ”dedi.

Gültepe ve Orhangazi Mahallelerinde yapımına başlanan ve temelleri kısa bir süre önce atılan Kapalı Semt Pazarı inşaatlarına sık sık giderek incelemede bulunan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, yapılan Kapalı Semt Pazarını aynı zamanda değişik faaliyetler içinde kullanılabileceğini ifade etti. Uludağ, “Etrafı kapanabilir ve çok fonksiyonlu bir alan olarak kullanılabilecek. Yapımı tamamlandığında, burada düğün, kermes ve spor alanı gibi etkinliklerde kullanılabilecek. ”diye konuştu.

Kapalı Semt Pazarlarından 5 adet yapmayı planladıklarını da ifade eden Başkan Bilal Uludağ, yasa gereği 2017 yılı sonuna kadar Kapalı Semt Pazarlarına geçilmesinin zorunlu olduğunu söyledi. Bilal Uludağ,” Bu nedenle tüm semt pazarlarını kapalıya dönüştüreceğiz. Yapılacak kapalı pazarlardan müşterek mahalleler de faydalanabilecek. Öncelikli olarak Mehmet Akif Ersoy, Yıldırım Beyazıt, Gültepe, Orhangazi ve İncirlik mahallerimizde 5 adet yapılması planlandı. “dedi.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü