SARIÇAM BELEDİYESİ

HALK BULUŞMASINA İLGİ BÜYÜK OLDU

20 Ekim, 2015

“Birlikteliğimiz ilçemize daha güzel hizmetler olarak yansıyacak”

Sarıçam Belediyesi tarafından organize edilen ve yoğun ilgi gören “Belediye Halk Buluşmasına” ilgi büyük oldu.  Belediye Başkanı Bilal Uludağ, “Birlik ve beraberliğimiz ilçemize daha güzel hizmetlerin yansımasına neden olacaktır. Her şey daha güzel bir Sarıçam için. ”dedi.

Sarıçam Belediyesi Hizmet binası bahçesinde gerçekleştirilen ve yoğun bir katılımın olduğu yemekte konuşan Başkan Bilal Uludağ, ilçelerinin kısa bir zaman içinde örnek bir yerleşim yeri haline geldiğini söyledi. Bilal Uludağ,”Sarıçamlı yaşadığı yerde her zaman mutlu olacak. Yeni bir olay başlattık. Artık her Pazartesi-Çarşamba ve Cuma günleri Belediyede makamda bir araya geleceğiz. Sizlerden gelen istek ve talepleri dinleyeceğim. Halkımızım dertlerini ve sıkıntılarını bire birde dinleme imkânı olacak. Bu günlerde belirlenen saatlerde bana randevusuz ulaşabileceksiniz. ”dedi.

HALKIMIZIN GÖRÜŞLERİ ÖNEMLİ

Başkan Uludağ, diğer günlerde de sürekli olarak halkın yanında olduklarını yenileyerek, her zaman halkın içinde bulunduklarını ifade etti. Uludağ, “Karşılaştığımız her yerde de vatandaşımızla iç içeyiz. Çünkü yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerde bizlere sizler yön vereceksiniz. Sizin istekleriniz doğrultusunda hizmetlerimiz verilecek. Kimsenin kaygısı olmasın. Benimle her zaman benimle görüşmeniz mümkün. Kapımız her zaman açık. Çünkü hizmet yönünde bizimde göremediğimiz noktalar olabilir. Sizlerin bir talepleri varsa rahat bir şekilde bizlere iletmenizi bekleriz. Onları duymak bize her zaman yön verir. Her geçen gün taleplerin artması ise Halk günlerinin doğru bir iş olduğunu gösteriyor. ”diye konuştu.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü